ZIEN: Ellen Hoog voor het eerst naar buiten met pasgeboren baby
Zie ook:
Delen

ZIEN: Ellen Hoog voor het eerst naar buiten met pasgeboren baby

De hoge temperaturen in Nederland vragen om een zomerse wandeling. Ellen Hoog geniet daar met het gezin enorm van.

Wandeling

Zo’n twee weken geleden werd Ellen Hoog voor de tweede keer moeder van een meisje, genaamd Sev. Dit deelde zij vorige week met een prachtige foto van haar twee dochters op Instagram. De temperaturen lopen deze week in Nederland ook hoog op en het is hartstikke logisch dat Ellen haar dochtertje kennis wil laten maken met de buitenwereld. Gisteren is de voormalig hockeyster, samen met haar man en twee dochters, naar buiten geweest voor een kort rondje om. Alhoewel, dat was de bedoeling. ‘Het rondje was kort, de duur lang. Kijken, knuffelen, foto’s en nog een keer kijken zorgden voor wat vertraging, maar hee de eerste stappen buiten zijn gezet’, schrijft zij bij de foto’s achter de wagen.

Mijlpaal

Ellen’s volgers genieten met haar mee. ‘Ah wat lief en leuk! De eerste stapjes door de straat! Geniet samen!’, ‘Mijlpaaltje’ en ‘Wat fantastisch dat je alweer achter de kinderwagen loopt, lekker d’r uit! Gaaf!’, zijn wat reacties. Dat zo’n eerste wandeling met je pasgeboren baby een mijlpaal is, staat vast.

Naomi

Wie binnenkort ook weer achter de kinderwagen te verwachten is, is Ellen’s vriendin Naomi van As. Zij maakte net na Ellen bekend zwanger te zijn van haar tweede. Of Naomi en Sven Kramer een jongen of meisje verwachten is nog niet bekend.

https://www.instagram.com/p/CgzM_dkMvQU/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Ellen Hoog.

Delen

Meer over Ellen Hoog

Naomi & Ellen smelten weg bij speciale vriendschap tussen kinderen
Naomi & Ellen smelten weg bij speciale vriendschap tussen kinderen
Ellen Hoog deelt mierzoete kiekjes van dochters: 'Wat is het een feestje'
Ellen Hoog deelt mierzoete kiekjes van dochters: ‘Wat is het een feestje’
Lees alle artikelen over Ellen Hoog