HOERA! Beschuit met roze muisjes voor Ellen Hoog
Zie ook:
Delen

HOERA! Beschuit met roze muisjes voor Ellen Hoog

De voormalig hockeyster is voor de tweede keer bevallen van een dochtertje. Dit maakte zij bekend doormiddel van een prachtige foto.

Roze muisjes

Er wordt aankomende weken weer beschuit met roze muisjes gegeten bij Ellen Hoog thuis, want de voormalig hockeyster is voor de tweede keer moeder geworden van een meisje. Samen met haar man en twee dochters heeft zij de geboorte een week stil gehouden voor de buitenwereld en hebben zij in alle rust volop van elkaar kunnen genieten. Vandaag deelt zij een onwijs schattige foto op Instagram met daarbij: ‘Vorige week is ons kleine meisje Sev Lexi Jo geboren en we zijn helemaal verliefd!’. Wat een schatjes en wat een prachtige naam heeft Ellen haar dochter gegeven.

Vriendin

Hoewel Ellen en haar goede vriendin Naomi van As bij hun eerste kindje al gelijk zwanger waren, maakte Naomi ook dit keer bekend tegelijk in verwachting te zijn. Dit nieuws bracht zij een paar weken na Ellen in de wereld, dus voor Naomi zal het ook niet lang meer duren voordat zij gaat bevallen van haar tweede. Wij feliciteren Ellen en haar man Kelvin met de geboorte van hun tweede dochter.

https://www.instagram.com/p/Cgj-IdGsAkI/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Ellen Hoog

Delen

Meer over Ellen Hoog

Naomi & Ellen smelten weg bij speciale vriendschap tussen kinderen
Naomi & Ellen smelten weg bij speciale vriendschap tussen kinderen
Ellen Hoog deelt mierzoete kiekjes van dochters: 'Wat is het een feestje'
Ellen Hoog deelt mierzoete kiekjes van dochters: ‘Wat is het een feestje’
Lees alle artikelen over Ellen Hoog