LEZEN: Ellen Hoog over moederschap: 'Ik dacht echt, daar gaat mijn leven'
Zie ook:
Delen

LEZEN: Ellen Hoog over moederschap: ‘Ik dacht echt, daar gaat mijn leven’

De hockeyster is alweer bijna uitgerekend van haar tweede kind, maar laat wel weten toch maar niet voor een derde en vierde te gaan. Haar vroegere droom.

Viertal

Voor Ellen Hoog zit haar tweede zwangerschap er alweer bijna op. In gesprek met Shownieuws laat zij weten dat het waarschijnlijk wel bij twee blijft. De hockeyster wilde op jonge leeftijd al kinderen en hoopte vroeger zelfs op een viertal, maar op die leeftijd zat Ellen juist midden in het succes van haar sportcarrière. ‘Het worden er geen vier kan ik je vertellen. Met twee ben ik ook heel blij”, laat zij met een lach op het gezicht weten. ‘Als deze gezond op de wereld komt, dan denk ik dat het helemaal goed is zo’.

Moederschap

Hoewel Ellen het moederschap nu ervaart als een verrijking, dacht zij daar voor haar eerste zwangerschap anders over. ‘Ik dacht echt: daar gaat mijn leven, ik zit nooit meer op het terras, ik ga nooit meer leuke dingen doen. Maar dat valt wel mee’. Ellen laat weten dat alle clichés toch echt waar zijn en je gelijk verliefd bent op je pasgeboren baby. En om terug te komen op dat zij nooit meer naar het terras zou kunnen of dat alle leuke dingen in het leven over waren, vertelt Ellen dat zij haar dochtertje gewoon overal mee naartoe neemt. ‘Ze is best flexibel. Het heeft me nou ook niet zó erg veranderd. Ik zit niet als een moeke thuis die alleen maar de was doet. Gelukkig niet!’

Sportvriendinnen

Niet alleen hockeyster Ellen is in blijde verwachting, ook sportvriendin Naomi van As verwacht haar tweede kindje. ‘Het grappige is: we hebben het over alles, behalve dit. We hadden het helemaal niet gehad over een tweede kindje. Ik kom bij haar en zeg: ‘Ik moet wat vertellen, ik ben zwanger.’ Twee weken later belde ze: ‘Ja, ik ben zwanger”. Naomi is zelfs anderhalve week na Ellen al uitgerekend. Als het aan de ouders ligt, zullen de baby’s vast ook beste vrienden worden.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Ellen Hoog

Naomi & Ellen smelten weg bij speciale vriendschap tussen kinderen
Naomi & Ellen smelten weg bij speciale vriendschap tussen kinderen
Ellen Hoog deelt mierzoete kiekjes van dochters: 'Wat is het een feestje'
Ellen Hoog deelt mierzoete kiekjes van dochters: ‘Wat is het een feestje’
Lees alle artikelen over Ellen Hoog