Ellen Hoog viert jubileum met prachtige gezinsfoto in pyjama
Zie ook:
Delen

Ellen Hoog viert jubileum met prachtige gezinsfoto in pyjama

Ellen zit al weken op een roze wolk met haar mooie gezin van vier. Op Instagram deelt zij vol trots haar jubileum met haar volgers.

Tweede

Ellen Hoog is een maand geleden voor de tweede keer moeder geworden van een meisje, genaamd Sev. Vanaf dat moment zit zij, samen met haar man en 2 dochters op een roze wolk. Op Instagram deelde Ellen de afgelopen weken al wat foto’s met haar volgers. Zo deelde zij een foto waarbij zij voor het eerst naar buiten ging met haar pasgeboren baby, maar ook één met haar beste vriendin Naomi van As, die bijna twee weken later is bevallen van een zoontje Dexx. Naomi en Ellen waren bij beiden kinderen gelijk zwanger. Heel speciaal om dat samen met je vriendin twee keer mee te mogen maken.

Jubileum

Ellen deelt nu wat foto’s op Instagram, waarbij het gezin samen in pyjama poseert. De tweede foto is een foto van Ellen en Sev alleen. ‘Vandaag 4 weken met 4, wat een feest! (‘S nachts trouwens ook feest met om de 2, 3 uur voeden)’, schrijft zij onder de foto’s. Met zo’n klein kindje is het wel weer even wennen aan al die voedingsmomenten in de nacht, maar wij kunnen ons voorstelen dat Ellen dit alleen maar met veel liefde doet. ‘Wat een rijkdom lieverds !! Geniet samen’ en ‘Wat een beeldschone dochters!’, reageren wat volgers onder haar foto. Wat een mooi gezin heeft zij toch en wat zullen Ellen en Kelvin trots zijn op hun prachtige dochters.

https://www.instagram.com/p/Chcozf5sHOx/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Ellen Hoog

Delen

Meer over Ellen Hoog

Naomi & Ellen smelten weg bij speciale vriendschap tussen kinderen
Naomi & Ellen smelten weg bij speciale vriendschap tussen kinderen
Ellen Hoog deelt mierzoete kiekjes van dochters: 'Wat is het een feestje'
Ellen Hoog deelt mierzoete kiekjes van dochters: ‘Wat is het een feestje’
Lees alle artikelen over Ellen Hoog