100%NL Magazine Naomi van As Ellen Hoog

ZIEN: Ellen Hoog & Naomi van As delen toen & nu foto’s met kinderen

Ellen en Naomi showen vol trots hun kleintjes aan de wereld. Niet alleen bij de eerste baby waren zij gelijk zwanger, ook bij de tweede was dat het geval.

Toeval

Beste vriendinnen Ellen Hoog en Naomi van As hebben nu beiden twee kinderen. Hoe toevallig het ook klinkt, zij waren zowel bij de eerste als bij de tweede gelijk zwanger. Hun oudere dochters Kae en Bowie kunnen het al vanaf het begin goed met elkaar vinden, maar dat zal met Sev en Dex zeker niet anders zijn. Op Instagram deelt Ellen nu een foto van hoe de moeders er op bed bijzaten na hun eerste kind en hoe zij er nu, 3 jaar later, weer hetzelfde bijzitten. ‘3.5 jaar geleden met Bowie & Kae versus vandaag met Sev & Dexx’, schrijft Ellen onder de foto. Als je niet anders weet, zou je denken dat de foto’s een paar dagen na elkaar genomen zijn.

Zwangerschap

Bij de eerste zwangerschap was Naomi degene die eerst bevallen was van Kae. Bij de tweede zwangerschap was dat andersom. Ellen werd ruim twee weken geleden moeder van haar dochter Sev en Naomi is vorige week bevallen van Dexx. Wat een toeval, dat daar zo weinig tijd tussen zit. Twee zwangerschappen tegelijk als je beste vriendin is wel heel bijzonder.

Vriendinnen

9 maanden lang konden de vriendinnen elkaar steunen als het gaat om zwanger zijn en geen alcohol drinken, maar stiekem heeft Naomi nu ook wel weer veel zin om eens samen met Ellen een avondje op stap te gaan. ‘De volgende foto samen zitten we aan de pornstar martini en beef tataki’, reageert zij onder de prachtige foto’s. ‘De topmama’s met de top-baby’s!! Geniet lieffies!’ en ‘Gefeliciteerd met jullie prachtkindjes . Een feestje als besties om de kindjes samen te laten opgroeien. Enjoy’, reageren twee volgers. Wat een heerlijke foto’s zijn dit toch..

Bron en Beeld: Instagram Ellen Hoog