100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

Emma Heesters pakt opnieuw de shine in een doorzichtige jurk

Keer op keer weet Emma Heesters haar volgers te verbazen met de ene na de andere mooie jurk.

Emma Heesters

Mooi, talentvol en lief: Emma Heesters. Ze werd ontdekt via YouTube, kwam uiteindelijk bij de Beste Zangers terecht en de rest is geschiedenis. Één ding is zeker: wij kunnen niet meer om haar heen. Ze is op dit moment misschien wel een van de meest gestreamde artiesten van Nederland.

Maar niet alleen haar carrière gaat top, ook op het gebied van de liefde heeft Emma niets te klagen. Ze is alweer een aantal jaar samen met voetballer Wesley Hoedt. Samen wonen ze in een waanzinnig huis in België.

Internationaal

Ze mag dan wel een Nederlandse zijn die in België woont, het duurt niet lang meer voordat we Emma moeten delen met de rest van de wereld. Ze is al hard op weg! Haar carrière staat niet alleen bij ons, maar ook in India in vuur en vlam.

Emma sloot het jaar 2022 op een bijzondere wijze af, want op 28 december had ze haar allereerste optreden in India.

Doorzichtige jurk

Afgelopen dinsdag, tijdens Valentijnsdag, zette menig BN’er zijn of haar vlam via Instagram in het zonnetje. Natuurlijk mocht Emma Heesters ook niet ontbreken en dus schreef zij over Wesley: ‘Jij maakt van elke dag Valentijnsdag’. Bij dit bericht plaatste ze ook een aantal romantische kiekjes.

Op de 5e foto in de serie die Emma post zien we Emma stralen als nooit tevoren! In een prachtige hotelkamer in Parijs, waarbij ze een aantal Valentijns-ballonnen vasthoudt valt ons oog maar op één ding: haar waanzinnige jurk. Het is een foto van vorig jaar, want toen droeg ze deze eyecatcher ook al, dat zie je hier. Maar dat maakt haar look er niet minder mooi op. Wat een prachtige verschijning is Emma toch!

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
Lees alle artikelen over Emma Heesters