100%NL Magazine Emma Heesters
Delen

Emma Heesters geeft update over haar relatiestatus

Single of in een relatie? Hoe staat het nu met de relatiestatus van Emma Heester? Ze vertelt hier openlijk over...

Emma Heesters

Mooi, talentvol en lief: Emma Heesters. Ze werd ontdekt via YouTube, kwam uiteindelijk bij de Beste Zangers terecht en de rest is geschiedenis. Één ding is zeker: wij kunnen niet meer om haar heen. Ze is op dit moment misschien wel een van de meest gestreamde artiesten van Nederland. Dat niet alleen, Emma heeft ook een hele fangroep opgebouwd in India. Als dat niet geweldig is.

Breuk

In de nieuwste ‘Grazia’ vertelt de zangeres openlijk over haar relatiebreuk, hoe ze dat verwerkt heeft en wat haar status nu is. Emma: “Een heartbreak is altijd moeilijk. Ik ben wel iemand die geneigd is mijn werk als defense mechanism te gebruiken, maar dan deal je uiteindelijk niet met wat er echt gaande is. Daarom ben ik bewust door die pijn heen gegaan. En ik heb er veel over gepraat, zodat het me niet in de toekomst tegen gaat zitten of iets triggert in een volgende relatie. Ik denk dat het altijd goed is om aan jezelf te werken.”

Relatiestatus nu?

Op dit moment is Emma niet aan het daten en volkomen vrijgezel. “Ik ben vooral mezelf in de watten aan het leggen en lekker veel zelfliefde aan het geven. Ik ben aan het uitvogelen wat ík nou precies wil en de volle focus ligt dus op mezelf. Dat voelt eigenlijk heel goed.”

 

Bron: Grazia. Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
Lees alle artikelen over Emma Heesters