100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

ZIEN: Emma Heesters deelt sexy fotoshoot op strand

Samen met haar vriend Wesley is Emma Heesters aan het genieten van een vakantie op de Malediven. Op Instagram deelt de zangeres een aantal sexy kiekjes!

Emma Heesters en Wesley Hoedt

De zangeres, bekend van haar hits ‘Waar Ga Je Heen’ en ‘Schat Ik Ben Ok’ is al een tijdje heel gelukkig in de liefde. Samen met haar vriend Wesley vormt ze een prachtig duo. Dit mooie stel trekt er geregeld samen op uit. Ook nu hebben de twee hun koffers gepakt zijn ze vetrokken naar een zonovergoten bestemming: de Malediven. 

Sexy fotoshoot

De mooie zangeres ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Ook op de Malediven heeft ze weer alles uit de kast getrokken. Samen met haar vriend Wesley heeft ze een prachtige shoot gedaan op het strand en deelt deze beelden op Instagram. Ook haar volgers zijn razend enthousiast. Zo zegt er iemand: ‘Naawh, Couple goalsss, Geniet ervan samen.’ en iemand anders zegt: ‘Wauw, droomkoppel!.’ Je ziet de foto hieronder.

https://www.instagram.com/p/CegFc3KpXBJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Moeder Emma Heesters

Het moge duidelijk zijn van wie Emma Heesters haar goede looks heeft. Dat kunnen we zien op deze mooie foto’s die Emma Heesters op Instagram heeft gedeeld. De eerste foto is een recente foto en de tweede foto is een foto uit de oude doos. Zo leuk om te zien en wat een knappe moeder heeft Emma!

 

 

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters en Wesley Hoedt

Delen

Meer over Emma Heesters

OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
Lees alle artikelen over Emma Heesters