100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk

Wesley Hoedt, de vriend van Emma Heesters, vierde het afgelopen weekend zijn 30e verjaardag.

Emma Heesters

Ze is een stralende verschijning met een ongekend talent: zangeres Emma Heesters. Haar muzikale reis begon op YouTube, waar haar unieke stem gelijk opviel. Het leverde haar uiteindelijk een plek op in het programma ‘Beste Zangers’, wat tegelijkertijd het startschot is geweest voor haar carrière. Haar populariteit is niet alleen immens in Nederland, maar ook daarbuiten. Zo is ze een grote ster in India!

Liefde

Ze waren een tijdje uit elkaar maar uiteindelijk hebben ze elkaar toch weer gevonden: Emma Heesters en voetballer Wesley Hoedt. Nadat het koppel hun relatie weer oppakte zijn ze closer dan ooit. Hoewel Emma in eerste instantie haar relatie met Wesley uit de schijnwerpers wilde houden, is ze daar toch op terug gekomen. Regelmatig deelt ze de allerleukste kiekjes met haar grote liefde. Zo zagen we Emma en Wesley nog een paar weken geleden innig zoenend op Instagram voorbij komen. Die foto zie je hier.

30e verjaardag

Over een paar dagen, op 6 maart 2024, wordt Wesley alweer 30 jaar oud. Een mooi moment om zijn nieuwe levensjaar te vieren. Voor de 30e verjaardag van Wesley werd álles uit de kast getrokken. Alle vrienden en familie kwamen waanzinnig gekleed naar een feest, er werd lekker gegeten en tot in de late uurtjes gefeest.

Emma staat erom bekend om altijd de meest waanzinnige kleding te dragen, en ook deze keer straalde ze weer van oor tot oor. Gekleed in een nietsverhullende, doorschijnende jurk bezaaid met glitters was Emma zeker de allermooiste dame op het hele feest.

Benieuwd naar Emma’s outfit? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters deelt Valentijskiekje in rode lingeriesetje
OEHLALA: Emma Heesters deelt Valentijskiekje in rode lingeriesetje
Lees alle artikelen over Emma Heesters