100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

ROMANTISCH: Emma Heesters en Wesley Hoedt zoenen erop los

Emma en Wesley maken er geen geheim meer van dat zij opnieuw een koppel zijn. De twee zijn smoorverliefd en dat mag gezien worden.

Emma Heesters

Mooi, talentvol en lief: Emma Heesters. Ze werd ontdekt via YouTube, kwam uiteindelijk bij de Beste Zangers terecht en de rest is geschiedenis. Één ding is zeker: wij kunnen niet meer om haar heen. Ze is op dit moment misschien wel een van de meest gestreamde artiesten van Nederland. Dat niet alleen, Emma heeft ook een hele fangroep opgebouwd in India. Als dat niet geweldig is…

Opnieuw samen

Begin dit jaar maakten Emma en Wesley bekend uit elkaar te gaan. De twee leefden heel even een single bestaan, maar onlangs werd bekend dat zij toch niet zonder elkaar kunnen en dus zijn Emma en Wesley weer een koppel.

Uniek kiekje

Emma vertelde eerder dat zij en Wesley weer gelukkig zijn, maar dat de twee niet veel foto’s meer van of met elkaar online zetten. Op Instagram plaatst Emma wekelijks foto’s van wat zij die week heeft meegemaakt en de eerste foto die zij nu deelt, is er een met Wesley samen. De twee zien er echt smoorverliefd uit en dat is natuurlijk geweldig om te zien. Wat een geluk!

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

OEHLALA: Emma Heesters deelt Valentijskiekje in rode lingeriesetje
OEHLALA: Emma Heesters deelt Valentijskiekje in rode lingeriesetje
Dolgelukkige Emma Heesters poseert met bonuskinderen
Dolgelukkige Emma Heesters poseert met bonuskinderen
Lees alle artikelen over Emma Heesters