100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

WOW: Emma Heesters staat met déze wereldberoemde ster op het podium

Emma Heesters had als zangeres een bijzondere en waanzinnige droom. Die is het afgelopen weekend uitgekomen.

Emma Heesters

Mooi, talentvol en lief: Emma Heesters. Ze werd ontdekt via YouTube, kwam uiteindelijk bij de Beste Zangers terecht en de rest is geschiedenis. Één ding is zeker: wij kunnen niet meer om haar heen. Ze is op dit moment misschien wel een van de meest gestreamde artiesten van Nederland. Dat niet alleen, Emma heeft ook een hele fangroep opgebouwd in India. Als dat niet geweldig is…

Droom uitgekomen

De afgelopen week was een hele bijzondere voor Emma Heesters. Zij had als zangeres namelijk een droom en dat was om samen met Andrea Bocelli het podium te delen. Die droom is uitgekomen, want samen stonden zij op het podium en zongen zij een prachtig nummer. Op Instagram deelt Emma foto’s met Andrea Bocelli samen en van overige mooie momenten die week.

Onder de foto met Andrea Bocelli samen reageren veel collega’s en andere enthousiaste mensen. Zo reageert Thomas Berge met: ‘Wow, wat een geweldig moment moet dit zijn geweest. Niks is onmogelijk’ en Miss Montreal schrijft: ‘Wel een dingetje hoor!’ Dit is iets waar Emma heel trots op mag zijn.

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters.

Delen

Meer over Emma Heesters

OEHLALA: Emma Heesters deelt Valentijskiekje in rode lingeriesetje
OEHLALA: Emma Heesters deelt Valentijskiekje in rode lingeriesetje
Dolgelukkige Emma Heesters poseert met bonuskinderen
Dolgelukkige Emma Heesters poseert met bonuskinderen
Lees alle artikelen over Emma Heesters