100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Emotionele Annemarie Keizer: ‘Met een lach en een traan’

Voor zowel Nick en Simon als Annemarie en Kirsten is dinsdag een nieuw leven begonnen. Wat moet dat raar zijn voor iedereen..

Nick en Simon

Nick & Simon, wie kent ze niet en wie is er niet groot geworden met liedjes als ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’ en ‘Spaanse Duif’? Na maandag zullen deze liedjes nooit meer live worden gespeeld door Nick en Simon als duo, want na een carrière van 17 jaar viel afgelopen maandag officieel het doek voor de twee. De laatste zes afscheidsconcerten in Ahoy zijn afgelopen. Het was voor zowel Nick en Simon als hun publiek één groot spektakel en heel emotioneel. Vanaf nu is het duo geschiedenis..

Einde van een tijdperk

Gisteren deelde Kirsten al wat foto’s van de afscheidsshow en dit keer is het Annemarie die een emotionele post deelt met haar volgers. Ook voor haar is gisteren een heel nieuw leven begonnen. Op Instagram deelt zij wat foto’s en deze zijn stuk voor stuk práchtig.

‘Wát een afscheidsweek.. Met een lach en een traan. #eindevaneentijdperk’, schrijft zij eronder. Op de eerste foto knuffelt Simon achter de schermen met zijn dochter. Wat moet het voor Kiki speciaal zijn geweest om haar vader te zien optreden in een overvol Ahoy en wat zal Annemarie trots zijn op haar man. Volgers reageren massaal met lovende woorden over de show en deze geweldige fotoreeks. ‘Nieuwe kansen, veel succes Simon met alles wat op je pad komt’ en ‘Onwijs genoten, in een woord, geweldig’, zijn wat reacties. Hier zijn wij het volledig mee eens, want het was een bijzonder mooie show en wij wensen Simon al het geluk in de toekomst.

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer