Kinderen Nick Schilder stellen pakkende vraag tijdens afscheidsshow
Zie ook:
Delen

Kinderen Nick Schilder stellen pakkende vraag tijdens afscheidsshow

Nick is ruim 17 jaar onderdeel geweest van het duo Nick en Simon en zijn kinderen weten niet beter. Zij zitten daarom met best wat vragen in hun hoofd..

Nick en Simon

Nick & Simon, wie kent ze niet en wie is er niet groot geworden met liedjes als ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’ en ‘Spaanse Duif’? Na maandag zullen deze liedjes nooit meer live worden gespeeld door Nick en Simon als duo, want na een carrière van 17 jaar viel afgelopen maandag officieel het doek voor de twee. De laatste zes afscheidsconcerten in Ahoy zijn afgelopen. Het was voor zowel Nick en Simon als hun publiek één groot spektakel en heel emotioneel. Vanaf nu is het duo geschiedenis..

Pakkende vraag

De kinderen van Nick en Kirsten weten niet beter dan dat hun vader de gitarist en één van de zangers van het duo Nick en Simon is. Zij zijn er mee opgegroeid en het zal dan ook best gek zijn om hun vader vaker thuis te zien. Nikki, Julian en Jackie waren ook aanwezig tijdens de afscheidsconcerten en dat bracht een hoop emoties met zich mee. Nick knuffelde tijdens zijn optredens even kort met zijn gezin en achter de schermen waren zij ook samen. Kirsten deelt een reeks prachtige foto’s en daaronder schrijft zij: ‘Voor de allerlaatste keer samen naar papa en Simon. En wat was dat toch ontzettend bijzonder. “Mama, is papa straks na deze show nou nooit meer Nick van Nick en Simon?”’ Wat moet dat toch een gek gevoel zijn voor zowel Nick als zijn gezin. Wij zijn benieuwd naar zijn toekomstplannen..

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder.

Delen

Meer over Nick Schilder

ZIEN: Nick en Kirsten stralen in zilveren outfits!
ZIEN: Nick en Kirsten stralen in zilveren outfits!
Gezinsuitbreiding voor Nick en Kirsten Schilder: 'Wat een prachtig cadeau'
Gezinsuitbreiding voor Nick en Kirsten Schilder: ‘Wat een prachtig cadeau’
Lees alle artikelen over Nick Schilder