100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

Emotionele Nienke Plas: ‘Je bent pas net 8 en ik vind het zo spannend’

Het helpt natuurlijk niet mee dat Nienke vol hormonen en emoties zit, maar toch moet zij even een paar keer slikken, voordat zij haar zoon op kamp laat gaan.

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: maar het is iedere keer weer smullen. Hoewel je in eerste instantie zou denken dat de vlogs om Nienke gaan, heeft het mis. Nienke’s verloofde Resley en haar zoontjes Frenky-Dean en Novi-Jaxx stelen vaak de show in de video’s. En om het nog iets schattiger en leuker te maken, is er zelfs nog een baby op komst. Wij kunnen niet wachten tot we de kleine baby voorbij zien komen in de vlogs.

Emotie-bom

Nienke’s babybuik groeit snel en zij lijkt binnenkort alweer te gaan bevallen van haar derde kindje. Doordat de vlogster vol hormonen zit, laat zij zo nu en dan haar emoties los. Frenky-Dean is gisteren met zijn klas vertrokken op kamp en daar had Nienke het even moeilijk mee. Op Instagram plaatst zij een foto en video van haar zoon, die opeens super groot lijkt te zijn. ‘Eerste keer op kamp *slik* Je bent pas net 8 en ik vind het zo spannend. Het helpt natuurlijk ook totaal niet dat ik een lopende emotie-bom ben op dit moment met al die hormonen in mijn lijf. Je vroeg mij zondag: ‘Is mijn koffer al ingepakt mam’ ik zei dat het nog niet hoefde want je gaat pas woensdag weg. Je keek me aan en fluisterde ‘maar ik ben een beetje zenuwachtig dus wil je alvast beginnen’. Make that two of us, dacht ik’, schrijft zij eronder. Wat onwijs lief dit..

Grote jongen

Veel van Nienke’s volgers leven met haar mee, maar het meerendeel schrikt van hoe groot Frenky-Dean opeens is. ‘Grote boy! Mis zn gezichtje toch wel hoor! Maar hij kan dit en mama ook’, ‘Oh wat wordt hij grooot’ en ‘Batman is een grote jongen aan het worden!’, reageren wat volgers. Frenky-Dean is vast en zeker een super lieve en zorgzame grote broer voor zijn broertje Novi-Jaxx en de aankomende baby. Wat heeft Nienke toch een heerlijk gezin.

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Nienke Plas in emotioneel interview: 'Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken'
Nienke Plas in emotioneel interview: ‘Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken’
Lees alle artikelen over Nienke Plas