100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

ZIEN: Nienke Plas pronkt met babybuik in de kleedkamer

Het is nog niet heel lang geleden dat Nienke bekend maakte zwanger te zijn, maar zo te zien is de baby al lekker aan het groeien.

Gezin

Nienke Plas en Resley Stjeward hebben al jaren een relatie en die hebben zij in 2020 bezegeld met een ring. Samen hebben zij twee zoontjes. Frenky-Dean is bijna 8 jaar oud en Novi-Jaxx is net 1 geworden. Net nadat het gezin Novi-Jaxx zijn eerste verjaardag had gevierd, maakte Nienke met een opvallende video via Instagram bekend zwanger te zijn van haar derde kindje. Zo nu en dan plaatst zij wat foto’s van zichzelf op Instagram, maar daarop is duidelijk te zien dat haar baby snel groeit.

Babybuik

Nienke zit in ieder geval niet stil tijdens haar zwangerschap. Zo blijft zij veel sporten en staat zij nog veel in theater. Nu plaatst Nienke een foto van zichzelf in de kleedkamer van het theater, waarbij zij vol trots haar grote babybuik showt aan haar volgers. ‘Solo artiest plus 1′, schrijft zij onder de foto. Wat een prachtige buik heeft Nienke en wat is zij aan het stralen.

Jongen of meisje

De foto trekt al snel veel reacties. Zo gokken sommige volgers bijvoorbeeld of het een jongen of meisje wordt. Andere volgers vinden het een geweldige foto van Nienke. ‘Wauw. Wat ben je toch een mooie vrouw! En prachtige buik’, ‘Oooh, ben je mooi schat!’ en ‘Wat ben jij toch weer prachtig zwanger’, zijn wat reacties. Wij kunnen het daar alleen maar mee eens zijn. Wanneer Nienke is uitgerekend van haar derde kindje is nog niet bekend.

https://www.instagram.com/p/CifwkiNLvMe/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Nienke Plas in emotioneel interview: 'Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken'
Nienke Plas in emotioneel interview: ‘Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken’
Lees alle artikelen over Nienke Plas