100%NL Magazine Patty Brard
Zie ook:
Delen

Emotionele Patty Brard open over het gemis van dochter Priscilla

Patty Brard deelt een foto met haar dochter op Instagram met daarbij een ontroerende boodschap die de afstand tussen hen benadrukt.

Patty Brard

Patty kennen we allemaal wel als goedlachse en supergezellige tv-persoonlijkheid. Maar jullie wisten waarschijnlijk niet dat Patty helemaal geen Patty heet. De echte naam van Patty is namelijk Petula Louise Brard. Die zag je waarschijnlijk niet aankomen! Ze vond de naam Petula vreselijk en heeft er later Patty van gemaakt. De ouders van Patty hebben haar vernoemd naar de Engelse zangeres Petula Clark.

Hereniging

Na jaren geen contact te hebben gehad met haar dochter, liet Patty in 2020 weten dat het contact met haar dochter Priscilla hersteld is. “We hebben elkaar teruggezien, vastgehouden en urenlang gesproken”, vertelt Patty aan ‘Privé’. Dit was jarenlang Patty’s grootste wens. Dit schreef zij ook in haar biografie. Alhoewel het nu goed zit heeft Patty wel moeite met de afstand tussen haar en haar dochter.

Groot gemis

Op Instagram deelde Patty Brard een ontroerende throwback foto samen met haar dochter, waarbij ze de diepe gevoelens van gemis en liefde uitdrukte. Met de woorden “Als ik ver weg ben, mis ik van alles, maar jou het meest! Love you so much” ving ze de essentie van de afstand, en tegelijkertijd de onverbrekelijke band tussen moeder en dochter.

 

Bron en Beeld: Instagram Patty Brard

Delen

Meer over Patty Brard

Patty Brard maakt tongen los met nieuwe look: 'Tina Turner is back'
Patty Brard maakt tongen los met nieuwe look: ‘Tina Turner is back’
Goede vriendin Patty Brard: 'We hebben een relatie met elkaar gehad. Een liefdesrelatie'
Goede vriendin Patty Brard: ‘We hebben een relatie met elkaar gehad. Een liefdesrelatie’
Lees alle artikelen over Patty Brard