100%NL Magazine

Patty Brard na 11 jaar herenigd met dochter Priscilla!

Wat fantastisch nieuws! Patty Brard (65) heeft deze week haar dochter Priscilla (37) na 11 jaar in de armen gesloten. "We hebben elkaar teruggezien, vastgehouden en urenlang gesproken", vertelt Patty aan 'Privé'.

Afgelopen maart bracht Patty Brard haar onthullende biografie uit. Deze schreef ze speciaal voor haar dochter. Hierin leek het erop dat de relatie tussen moeder en dochter nooit meer goed zou komen. Gelukkig voor Patty heeft Priscilla haar moeder vergeven en lijkt de strijdbijl begraven.

Zowel Patty als Priscilla hebben enorm lang naar dit moment toegeleefd en willen ook niks overhaasten wat betreft de verzoening. Ze hebben zoveel bij te praten en dat kan natuurlijk niet in één middag. Priscilla was destijds niet op het huwelijk van haar moeder en Antoine, maar het lijkt erop dat Patty wel op het huwelijk van haar dochter gaat zijn. “Ik verheug me erop met mijn dochter haar trouwjurk uit te mogen kiezen. Welke moeder wil dat niet het liefste?”

Patty laat in ieder geval weten dat ze intens gelukkig is. Ze verheugt zich erop om samen met haar dochter gezellig koffie te drinken of haar mee te nemen naar Ibiza.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Patty Brard (@pattybrard) on

Bron: Privé | Beeld: Instagram