Emotionele Rachel Hazes over André: 'wat ben ik ongelofelijk trots op jou'
Zie ook:
Delen

Emotionele Rachel Hazes over André: ‘wat ben ik ongelofelijk trots op jou’

Het contact tussen Rachel en André is momenteel beter dan ooit. Rachel vertelt nu dan ook over de afgelopen periode en hoe trots zij op haar zoon is.

Relaties

Het leven van de familie Hazes is alles behalve stabiel. Wel is de ruzie tussen André en zijn moeder Rachel al een lange tijd opgelost en André woont zelfs alweer een enige tijd bij zijn moeder. Moeder en zoon worden zo nu en dan samen gespot en lijken het heel fijn met elkaar te hebben. Nadat André’s relatie met Sarah van Soelen over ging en hij professionele hulp ging zoeken, is hij bij Rachel ingetrokken. Wel is hij afgelopen zomer nog met zijn ex Monique en hun zoontje in Thailand geweest, maar toch zijn zij na de vakantie weer van elkaar gescheiden.

Trots

Dat Rachel trots is op haar zoon staat vast en dat laat zij dan ook graag merken. Nu heeft zij zelfs een grote taart laten maken met André’s hoofd erop. Op de taart staat ‘1 jaar’ en er komt wat vuurwerk uit. Er valt iets te vieren dus. ‘Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je maar wat ben ik ongelofelijk trots op jou. Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen. Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen. Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn’, schrijft zij eronder. Wat de exacte reden van de taart is, laat Rachel niet weten, maar het gaat vermoedelijk om het feit dat André nu een jaar geleden hulp heeft gezocht tegen zijn verslavingen en burn-out. In dat geval is dat voor de familie en André zelf zeker iets om trots op te zijn.

https://www.instagram.com/p/CihH5XxIzCh/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Rachel Hazes

Delen

Meer over Rachel Hazes

Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Rachel Hazes zit vol zelfspot: 'Kroket in een doodskistje'
Rachel Hazes zit vol zelfspot: ‘Kroket in een doodskistje’
Lees alle artikelen over Rachel Hazes

Meer over Andre Hazes

FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes 'Ik vermoord je'
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes ‘Ik vermoord je’
Lees alle artikelen over Andre Hazes