100pmagazine_sarah_rachelhazes
Zie ook:
Delen

Sarah van Soelen zet jarige Rachel Hazes in het zonnetje: ‘Voor mij ben jij een sterke, lieve, zorgzame en hardwerkende vrouw.’

Rachel Hazes is vandaag jarig en mag 52 kaarsjes uitblazen. Op Instagram wordt zij in het zonnetje gezet door haar ex-schoondochter Sarah van Soelen.

Showbizzkoppel

Ze waren misschien wel het meest besproken koppel van 2021: Sarah van Soelen en André Hazes jr. In het voorjaar van 2021 werd de blonde Sarah van Soelen in één klap beroemd door haar relatie met André Hazes. Vlak daarvoor verloofde André Hazes zich nog met Monique Westenberg, maar daar kwam plotsklaps een einde aan. André liet toen op Instagram al weten met iemand anders een sterke klik te hebben gekregen, dat bleek Sarah van Soelen te zijn. Vanaf dat moment ging de media los en werd Sarah van Soelen op de voet gevolgd. Helaas voor de tortelduifjes heeft het niet zo mogen zijn. De twee zijn alweer een tijdje uit elkaar.

Nieuwe liefde voor André

Na de breuk tussen Sarah en André draaide de geruchtenmolen weer op volle toeren, want zou André alweer een nieuwe relatie hebben? Zo werd hij nog gekoppeld aan Anne Rose, één van de beste vriendinnen van Sarah van Soelen. Maar helaas bleven zij ook niet bij elkaar.

Sarah van Soelen en Rachel Hazes

Het is nooit een geheim geweest dat Rachel en Monique geen goede band hebben gehad. Over de breuk tussen Monique en haar zoon André zei ze destijds dat ze ‘het al zag aankomen’.

Tussen de andere ex van André, Sarah van Soelen, is die band met Rachel wél altijd goed geweest. De twee schijnen het heel goed met elkaar te kunnen vinden. Dat blijkt ook wel uit de verjaardagswens die Sarah van Soelen voor Rachel op haar Instagram Stories post.

‘Een sterke, lieve, zorgzame & hardwerkende vrouw’

Op Instagram Stories post Sarah een foto waarop ze Rachel op haar wang kust. Bij de foto schrijft ze: ‘Wat een ander ook zegt. Laat ze gaan. Laat ze doen. Laat ze praten. Voor mij ben jij een sterke, lieve, zorgzame & hardwerkende vrouw. Ook hoopt ze dat Rachel vandaag in het zonnetje wordt gezet. Ze eindigt haar verhaal met ‘Happy birthday lieve schat! Ik ben trots op je.’

100pmagazine_sarah_rachel

Corona

Voor Rachel vandaag helaas geen slingers aan de wand. Op haar Instagram laat ze namelijk weten dat zij momenteel Corona heeft. En dus moet zij het vieren van haar verjaardag nog even uitstellen. Bij de foto die ze post schrijft Rachel ‘Nou daar lig ik dan.!!! Had eigenlijk een feestje verwacht, maar ipv van slingers in de kamer nu kussen op de bank !!!’

Van harte gefeliciteerd Rachel, en beterschap!

Bron en Beeld: Instagram Sarah van Soelen en Rachel Hazes.

Delen

Meer over Rachel Hazes

Rachel Hazes zit vol zelfspot: 'Kroket in een doodskistje'
Rachel Hazes zit vol zelfspot: ‘Kroket in een doodskistje’
Rachel Hazes verlaat Nederland: 'Ik kan het eindelijk delen'
Rachel Hazes verlaat Nederland: ‘Ik kan het eindelijk delen’
Lees alle artikelen over Rachel Hazes

Meer over Sarah van Soelen

ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
WOW: Sarah van Soelen bijna onherkenbaar door nieuw kapsel
WOW: Sarah van Soelen bijna onherkenbaar door nieuw kapsel
Lees alle artikelen over Sarah van Soelen