100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’

Erik Zwennes laat de liefde voor zijn vriendin Roxeanne Hazes schitteren door middel van een prachtige ode op Instagram.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar van trouwen is het nog niet gekomen. In de tussentijd kregen zij een kindje, Fender. Roxeanne en Erik genieten onwijs van alle grote, maar ook kleine momentjes met hem

Ode aan mama

Erik Zwennes heeft zijn vriendin Roxeanne Hazes in het zonnetje gezet met een prachtige en liefdevolle fotoreeks van haar samen met hun zoon Fender. Op Instagram deelde hij deze intieme en hartverwarmende beelden, waarbij hij een ontroerende boodschap toevoegde: “Niets meer aan doen mama, gewoon jezelf zijn.” Met deze woorden benadrukt Erik zijn bewondering en liefde voor Roxeanne. Je ziet de fotoreeks hier.

Bron en Beeld: Instagram Erik Zwennes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

WOW! Roxeanne Hazes overladen met complimenten: 'Lady in red'
WOW! Roxeanne Hazes overladen met complimenten: ‘Lady in red’
WOW: Partner Roxeanne Hazes gaat voor nieuwe look en is onherkenbaar
WOW: Partner Roxeanne Hazes gaat voor nieuwe look en is onherkenbaar
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes