100%NL Magazine Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

Erik Zwennes deelt liefdevol bericht over Roxeanne: ‘Laten we er nog eentje doen’

Het is vandaag een feestelijke en bijzondere dag en daarom zet Erik zijn geliefde in het zonnetje door prachtige foto's en mooie woorden te delen.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar van trouwen is het nog niet gekomen. In de tussentijd kregen zij een kindje, Fender. Roxeanne en Erik genieten onwijs van alle grote, maar ook kleine momentjes met hem.

Nog eentje

Het is vandaag de hele dag feest, want Roxeanne is jarig. Erik zet zijn geliefde maar al te graag in het zonnetje en daarom plaatst hij een reeks práchtige foto’s met daarbij: ‘Was weer een heerlijk rondje om de zon met je @roxeannehazes laten we er gelijk nog eentje doen. You’re aging like fine wine. Nog wijzer, mooier, grappiger en avontuurlijker. 31 whuhoooow!’ Roxeanne reageert: ‘Hou van jou, m’n lief.’ Wij vinden dit zó’n leuk stel.

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Roxeanne.

Bron en Beeld: Instagram Erik Zwennes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

GENIETEN: De leukste gezinskiekjes van Roxeanne, Erik en Fender in de sneeuw
GENIETEN: De leukste gezinskiekjes van Roxeanne, Erik en Fender in de sneeuw
Koude Knuffels: Roxeanne en haar gezin trotseren de winter met liefdevolle foto's
Koude Knuffels: Roxeanne en haar gezin trotseren de winter met liefdevolle foto’s
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes