100pmagazine_roxeanne

AAWH: Volgers smelten weg bij Fender die het kerstdiner samenstelt

Bij Roxeanne en Erik thuis heeft Fender het kerstdiner zorgvuldig samengesteld. Alhoewel, hij kiest wel héél veel uit en hij lijkt alles lekker te vinden.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd. Roxeanne heeft een turbulente relatie met haar familie. Haar moeder en broer spreekt zij momenteel amper, maar dat is voor Roxeanne prima. ‘Ik weiger gewoon om mensen in mijn leven te houden of te halen die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid’, vertelde zei laatst.

Fender

Roxeanne zal deze kerst samen met haar verloofde Erik en haar zoontje Fender gaan genieten van een kerstdiner. Roxeanne en Erik hebben daar dit jaar geen stress voor nodig, want hun zoontje heeft het hele diner al samengesteld. Op Instagram deelt Roxeanne een video, waarbij haar volgers uit hun dak gaan. Fender bekijkt samen met zijn moeder een folder vol lekkere kerstgerechten en heerlijke snacks. Aan zijn enthousiasme te horen, lust hij alles en wil hij alles op tafel aankomend weekend. ‘oooh, dit is lekker’ en ‘Dit vind ik lekker’, roept Fender vaak. Wij gierden het uit om: ‘Mama dit is te groot voor mij ik denk dat ik dit niet op kan’. Roxeanne vervolgt: ‘Maar dan kan je toch delen met je neef?’. Fender antwoordt snel: ‘Ik denk dat ik het wel op kan, ik denk dat ik niet hoef te delen’. Wat is het toch een heerlijk kind en hint Roxeanne met het woord ‘neef’ op neef André?

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes