100pmagazine_meiland_nadege

Ernstig zieke Nadège in tranen door contact Erica Meiland: ‘het raakt mij echt’

Vreselijk nieuws voor de voormalig schoonmaakster van de Meilandjes. Bij Nadège Coffinet is darmkanker gediagnostiseerd. Erica Meiland nam contact met haar op om haar een hart onder de riem te steken.

Darmkanker

Vorige week kreeg Nadège de uitslag. Aan Privé vertelde ze dat het flink schrikken is. ‘Over mijn toekomst is nog weinig duidelijk, ze zijn momenteel nog van alles aan het uitzoeken.’

Catastrofe

Ook zei Nadège: ‘Ze kunnen er nog niet veel over zeggen, ook niet in welk stadium het zich bevindt, maar het is een catastrofe. Ik ga ervan uit dat ik chemotherapie krijg en word geopereerd. Begin april krijg ik, onder narcose, opnieuw een colonoscopie. Tot die tijd tast ik in het duister.’ aldus Nadège.

Voor de Meilandjes was het natuurlijk een enorme schok om te horen dat hun voormalig huishoudster ernstig ziek is. Erica wist dit nog niet en liet Shownieuws weten flink geschrokken te zijn.

‘Ik ga direct contact met haar opnemen’

Erica liet eerder deze week aan Privé weten erg geschrokken te zijn van het slechte nieuws omtrent de gezondheid van haar voormalig huishoudster Nadège Coffinet. Erica: ‘mijn laatste contact met Nadège is alweer een tijdje geleden. Ze noemde toen wel dat ze wachtte op uitslagen van het ziekenhuis… Ik ga direct contact met haar opnemen!’ liet de geschokken Erica dinsdagavond aan Shownieuws weten.

Ontroerd door Erica Meiland

Dat ze de daad bij het woord heeft gevoegd, bleek wel uit de reactie van Nadège. Aan Privé vertelde Nadège Coffinet woensdagavond: ‘Ik zag op mijn telefoon de naam van Erica opduiken. Ze stak mij een hart onder de riem en dat ik sterk moest zijn. De tranen schoten in mijn ogen. Zo lief dat ze dit doet, het raakt mij echt. Hierdoor heb ik het gevoel er niet alleen voor te staan. Ik heb hele mooie herinneringen aan de familie. In deze tijden denk ik daar steeds vaker aan terug.’

Bron: Shownieuws & Privé | Beeld: Instagram Nadège Coffinet

Delen

Meer over Chateau Meiland

LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers
LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers
Zoveel kost een nachtje in de (volgeboekte) B&B van de Meilandjes
Zoveel kost een nachtje in de (volgeboekte) B&B van de Meilandjes
Lees alle artikelen over Chateau Meiland

Meer over Maxime Meiland

Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
Lees alle artikelen over Maxime Meiland