100%NL Magazine Estavana Polman gezin
Zie ook:
Delen

Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje

Estavana Polman en haar handbalteam vierden feest met een Hollandse levenslied nadat ze het olympische ticket veiligstelden in Spanje.

Rafael en Estavana

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee

Olympische spelen

Eerder deze week werd een mijlpaal bereikt voor de Nederlandse handbalsters tijdens het kwalificatietoernooi in Spanje, toen ze met een overtuigende overwinning op Tsjechië (32-18) niet alleen de wedstrijd domineerden, maar ook hun langverwachte olympische ticket veiligstelden. De vreugde was tastbaar toen het besef van deze prestatie doordrong, waardoor een explosie van euforie ontstond waarbij Estavana Polman en haar teamgenoten uitbundig feestvierden.

Hollands liedje

Terwijl de avond vorderde en de feeststemming haar hoogtepunt bereikte, werden Estavana Polman en haar handbalgenoten vastgelegd terwijl ze dansten en feestten. Een opmerkelijke video toonde hen die los gingen op het ritme van het Hollandse levenslied “Liever te dik in de kist.” Je ziet de leuke video hieronder.

Bron en Beeld: Teamhandbaldames

Delen

Meer over Estavana Polman

ZOET: Estavana Polman deelt een schattige foto met dochter Jesslynn 
ZOET: Estavana Polman deelt een schattige foto met dochter Jesslynn 
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Estavana Polman