100%NL Magazine Estavana Polman (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

Estavana in diepe rouw: ‘Mijn maatje, mijn beste vriend’

Estavana Polman heeft het droevige nieuws te horen gekregen dat haar voormalige onderbuurvrouw is overleden. Wat verdrietig..

Estavana Polman

Estavana Polman is één van de sportiefste vrouwen van Nederland en Denemarken. Zij speelt al jaren handbal op hoog niveau en dat doet zij nog steeds met een grote glimlach op het gezicht. Al meer dan 6 jaar vormt zij een koppel met voormalig profvoetballer Rafael van der Vaart. Samen hebben zij een dochtertje JessLynn. Rafael heeft uit een eerdere relatie met Sylvie Meis een zoon, Damián. Het gezin van Estavana en Rafael is hiermee helemaal compleet.

Verlies

Estavana Polman’s grote glimlach wordt de aankomende dagen ingeruild voor veel tranen, want haar voormalige onderbuurvrouw is komen te overlijden. De buurvrouw was flink wat jaren ouder dan de handbalster, maar dat maakte voor Estavana niks uit. Samen hebben zij de mooiste momenten meegemaakt, hebben zij gedanst, gezongen, gelachen en veel gesprekken gevoerd. Ook Estavana’s dochtertje JessLynn is met de onderbuurvrouw opgegroeid.

Beste vrienden

Op Instagram plaatst Estavana een reeks verschillende filmpjes achter elkaar, waarin duidelijk wordt hoeveel lol de twee vriendinnen met elkaar hebben gehad. ‘Mijn maatje, mijn beste vriend. Een stukje van mijn hart leeft in de hemel’, schrijft een emotionele Estavana onder de video. Wat zal zij haar vriendin gaan missen. Wij wensen haar onwijs veel sterkte met dit grote verlies.

Bron: Instagram Estavana Polman, Header: ANP

Delen

Meer over Estavana Polman

LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Estavana Polman over eenzaamheid: 'Even dacht ik: verdwijn gewoon'
Estavana Polman over eenzaamheid: ‘Even dacht ik: verdwijn gewoon’
Lees alle artikelen over Estavana Polman