100pmagazine_sarahvansoelen

WOW: Sarah van Soelen bijna onherkenbaar door nieuw kapsel

Sarah van Soelen is even flink onder handen genomen bij de kapper. Op Instagram deelt zij het resultaat van een compleet nieuwe look.

Sarah van Soelen

In het voorjaar van 2021 werd de blonde Sarah van Soelen in één klap beroemd door haar relatie met André Hazes. André en Sarah besloten te gaan samenwonen en hadden grootse toekomstplannen, maar kort daarna werd bekend dat het stel uit elkaar ging. Sarah heeft altijd vol lof over André gesproken, maar nadat hij negatief over haar sprak in zijn documentaire, liet Sarah haar kant van het verhaal horen.

Nieuwe look

Met meer dan 200.000 volgers mag Sarah van Soelen zichzelf tegenwoordig een ware influencer noemen. Dagelijks plaatst zij foto’s van zichzelf en wat haar die dag bezighoudt. Ook deelt zij regelmatig foto’s, waarbij zij openhartig en eerlijk spreekt over haar cosmetische ingrepen. Dit keer deelt Sarah Instagramstory, waarbij wij even twee keer moesten kijken, want zij verbluft ons en haar volgers met een compleet nieuwe look. Sarah heeft een bezoekje aan de kapper gebracht en is teruggekomen met donkere geföhnde haren en een pony. ‘New year. New hair’, schrijft Sarah. Het is niet de eerste keer dat zij haar volgers verrast met een nieuw kapsel. Regelmatig gaat Sarah voor een nieuwe look en dat deelt zij dan ook graag met haar volgers. Het staat je goed, Sarah!

Bron en Beeld: Instagram Sarah van Soelen.