100%NL magazine Thomas Berge
Delen

FOTO’S: Ex-vrouw Thomas Berge geniet na breuk van bijzondere dag met kinderen

Een paar weken geleden maakten Thomas en Elianne bekend uit elkaar te gaan. Ondanks alles geniet Elianne nu weer van de mooie momentjes in het leven.

Elianne Zweipfenning en Thomas Berge

Elianne heeft jarenlang een relatie gehad met Nederlandse zanger Chiel Ottink. Beter bekend als Thomas Berge. Het stel was dolgelukkig samen, zij trouwden in het geheim en zij kregen in een korte tijd twee kinderen samen: Saint en Sky Méa. Helaas had dit sprookje geen mooi einde, want onlangs maakten de twee bekend uit elkaar te gaan.

Geluksmomentjes

Het is inmiddels een paar weken geleden dat Thomas en Elianne de breuk bekendmaakten. De twee gaan door op hun eigen manier en Elianne probeert, ondanks alles, weer te genieten van de geluksmomentjes in het leven. Het afgelopen weekend is zij wezen zwemmen met haar kinderen. ‘Sky Méa 4 maandjes vandaag dus dat gingen we vieren door voor het eerst te gaan zwemmen. Ze vond het heeeerlijk en haar grote broer is ook echt een water ratje. En die zwemkleding voor baby’s is echt too cute. Ik smelt helemaal als ik m’n kids zo zie..’, schrijft zij erbij. Wij zien een hele trotse moeder. Wat een prachtige foto’s en wat mooi om te zien dat zij zo geniet met haar kindjes.

Bron en Beeld: Instagram

Delen