100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Management Thomas Berge reageert op breuk met Elianne Zweipfenning

De geruchten dat de twee uit elkaar zijn, gaan al even rond. Nu reageert het management van Thomas op deze geruchten...

Thomas Berge

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Uit zijn vorige relatie met Myrthe Mylius kreeg Thomas een zoon genaamd Jack. Helaas hield de relatie geen stand en gingen Thomas en Myrthe uit elkaar. Toch hebben ze altijd een hele goede band gehouden en dat is heel fijn om te zien.

Het liefdesgeluk lachte Thomas Berge niet toe, totdat hij oog in oog kwam met Elianne Zweipfennig. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het stel is vorig jaar zelfs stiekem getrouwd. Samen kregen zij een zoontje, Saint en een dochter, Sky Méa. Toch blijkt ook dit geen ware liefde te zijn…

Uit elkaar

De geruchten dat Thomas en Elianne uit elkaar zijn, gaan al even rond. JuiceChannel schreef er zaterdag over. Thomas en Elianne zouden een feest geven, maar volgens een bekende van de twee is dat afgezegd, omdat Thomas en Elianne inderdaad uit elkaar zijn. Zowel Thomas en Elianne hebben nog niets over de breuk gedeeld.

Wel reageerde Elianne onder een post op TikTok. Als iemand vraagt waarom er slecht wordt gepraat over Thomas ‘terwijl hij wel zijn benen onder zijn kont liep voor haar’, schrijft zij: ‘Voor mij of voor degene met wie hij vreemd gaat?’ Dit deelde Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Ook reageerde het management van Thomas op de geruchten. ‘Op dit moment is er geen behoefte een reactie te geven. Er is geen communicatie van zowel Chiel als Elianne geweest.’

Bron en Beeld: Shownieuws en JuiceChannel en Yvonne Coldeweijer

Delen

Meer over Thomas Berge

Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: 'Tijd heelt alle wonden'
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Lees alle artikelen over Thomas Berge