100%NL Magazine Thomas Berge en vriendin
Zie ook:
Delen

Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge

Elianne Zweipfenning laat op Instagram weten dat zij een zware week achter de rug heeft. Is dit dan de reden voor de breuk tussen haar en Thomas Berge?

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas was een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is in het geheim getrouwd en in december 2022 werden zij ouders van een zoon, Saint. Vorig jaar maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Dit keer werdt het een meisje: Sky Méa. Helaas maakte het stel afgelopen week bekend dat hun liefdespad niet verder bewandeld zal worden…

Reden voor de breuk

Na hardnekkige geruchten dat het tweetal uit elkaar zou zijn brengen Thomas en Elianne afgelopen week het nieuws naar buiten dat dat ook inderdaad het geval is. Elianne’s hart is gebroken, zo liet zij weten op Instagram. ‘Mijn hart is vorige week in duizend stukjes gebroken. Met een pasgeboren baby en een kleintje van 14 maanden was een gebroken gezin nooit wat ik voor ogen had. Ik stond altijd achter de gedachte “in voor en tegenspoed” maar helaas is dit niet wederzijds gebleken’. Nu laat Elianne opnieuw van zich horen op Instagram. ‘De afgelopen week was voor mij een rollercoaster waarin zo ongeveer alle mogelijke emoties zijn langsgekomen. Van ongeloof, verdriet, teleurstelling, boosheid, strijdlust, vastberadenheid tot goede hoop’, schrijft zij. De geruchten over het vreemdgaan van Thomas Berge worden echter ontkent door Elianne: ‘Bij deze wil ik dan ook duidelijk maken dat Chiel binnen onze relatie nooit is vreemd gegaan en geen “dirty talk” heeft gehad met andere vrouwen. Wat Chiel nu over zich heen krijgt via (sociale) media en daarbuiten is incorrect en verdient hij absoluut niet’.

Elianne en Thomas zullen er alles aan doen om hun weg hierin te vinden en hebben één gezamelijk doel: het beste voor de kinderen en hun toekomst. Ook vragen zij om wat rust en ruimte van hun volgers.

 

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfennig

Delen

Meer over Thomas Berge

Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: 'Tijd heelt alle wonden'
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’
Thomas Berge en Elianne bevestigen breuk: 'Mijn hart is in duizend stukjes gebroken.'
Thomas Berge en Elianne bevestigen breuk: ‘Mijn hart is in duizend stukjes gebroken.’
Lees alle artikelen over Thomas Berge