100%NL Magazine Ann Dominique Danny
Zie ook:
Delen

Fallon en Scottie Froger in matching pyjama’s is het liefste wat je vandaag zult zien

Deze twee lieve meiden bezorgen iedereen dagelijks een glimlach op het gezicht, maar deze video is echt om bij weg te smelten..

Gezin

Het mooie gezin van Ann Dominique Wilten en Danny Froger is er een om een blij gevoel en een glimlach van op je gezicht te krijgen. Danny en Ann Dominique waren laatst zes jaar samen en in die periode hebben zij heel veel mooie dingen bereikt en meegemaakt. Zo kregen zij in die zes jaar twee dochters, Fallon en Scottie. Ook hebben zij samen een hond, Sjaak. Dat niet alleen, ook is het stel meerdere keren verhuisd, hebben zij genoten van veel prachtige vakanties en hebben zij mooie momenten met vrienden en familie beleefd.

Matching pyjama’s

Wanneer Scottie en Fallon verschijnen op Instagram, worden all Ann Dominique en Danny’s volgers blij. De meiden laten alle harten smelten en zij verblijden iedereen dagelijks met hun mooie glimlach, hun ondeugende koppies en volle bos haar. Dat Ann Dominique van matching outfits houdt, is aan haar foto’s te zien. Zij en haar dochters matchen regelmatig in dezelfde kleding. Dit keer zijn het Fallon en Scottie die in een video dezelfde pyjama’s met rode hartjes dragen. Fallon knuffelt haar zusje en speelt samen met haar op een kleed. ‘Wat hebben jullie mooie meisjes en wat is ze lief voor haar jongste zusje’ en ‘OMG….té lief dit toch weer….wat een rijkdom’, reageren twee volgers. Deze video maakte ons zó blij. Wat zijn dit toch een lieverds en wat zullen Danny en Ann Dominique trots zijn op hun dochters.

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Danny Froger

Fallon Froger neemt volgers mee in een schattige make-up video
Fallon Froger neemt volgers mee in een schattige make-up video
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
Lees alle artikelen over Danny Froger