100%NL Magazine Danny Froger Ann Dominique

Ann Dominique en Fallon twinnen en stralen in dezelfde outfit

De foto's die Ann Dominique deelt zijn altijd al om bij weg te smelten, maar de foto's van deze shoot wil echt iedereen aan de muur..

Fallon

Danny Froger en Ann Dominique Wilten werden in september 2019 voor de eerste keer ouders van een meisje, Fallon. Deze knappe meid laat al 3 jaar lang alle harten sneller kloppen met haar ondeugende blik, zorgzaamheid, liefde voor paarden en mooie lach. Danny en Ann Dominique zijn een paar weken geleden voor de tweede keer ouders geworden van een dochter, Scottie. Op de foto’s en video’s van Ann Dominique is te zien dat Fallon onwijs zorgzaam is voor haar zusje. Fallon geeft haar kusjes, knuffels en leest haar boekjes voor. Geweldig om te zien.

Fotoshoot

Ann Dominique en Fallon hebben samen een mini-fotoshoot gehad in het bos. Dit is niet de eerste keer dat de Frogers professioneel op de foto worden gezet, want het lijkt erop dat het gezin regelmatig dit soort prachtige foto’s laat maken. Geweldig om later terug te zien natuurlijk. De foto’s die Ann Dominique nu plaatst, zijn echt om bij weg te smelten, want Fallon poseert zo mooi op iedere foto. De derde foto, waarbij Fallon haar handje in haar zij en haar beentjes over elkaar heeft, is echt onze favoriet. ‘Twinning is winning’, schrijft Ann Dominique eronder. Haar volgers zijn ook weer enthousiast over deze plaatjes. ‘Ahhhhhh. Wat een lieve mooie foto’s. Hoe ze ook naar je kijkt zooo liefff’, schrijft iemand. ‘Mooitjes dus ….’, reageert Fallon’s opa René Froger. Wij zijn het er 100% mee eens en wat hebben moeder en dochter weer een mooie outfit aan. Zoals altijd..

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.