100%NL Magazine Danny Froger Ann Dominique
Delen

CUTENESS OVERLOAD: Fallon Froger straalt tijdens eerste paardrijwedstrijd

Fallon is van kleins af aan al groot fan van paarden en alles wat daarbij komt kijken. Gisteren heeft zij haar eerste wedstrijd gehad.

Danny Froger en Ann Dominique

Danny Froger en Ann Dominique zijn sinds 2017 een koppel. Drie jaar geleden werden Danny en Ann Dominique voor het eerst ouders van dochter Fallon. Het kleine meisje steelt de harten van iedereen met haar guitige glimlach. Huize Froger is sinds een paar weken weer een stukje mooier geworden, want Ann Dominique en Danny zijn voor de tweede keer ouders geworden van een dochter, Scottie. Hun geluk kan niet op.

Paarden

Ann Dominique en Danny delen dagelijks de leukste foto’s van hun dochters. Wat al van kleins af aan opviel, is dat Fallon gek is op paarden. Samen met haar oma Natasja Froger of met haar moeder gaat Fallon regelmatig langs de paarden en daar bloeit zij helemaal van op. Gisteren had de kleine meid haar eerste paardrijwedstrijd en daar deelde Ann Dominique wat foto’s van op Instagram. De foto’s zijn echt om bij weg te smelten en de één is nog schattiger dan de andere. ‘Fallon haar eerste wedstrijd en ze voelde zich net Britt Dekker met (mini) George’, schrijft Ann Dominique onder de foto. De outfit, de blik en het zwaaiende handje; wij kunnen niet kiezen wat wij het liefste vinden.

Cute

De fotoreeks die Ann Dominique deelt, krijgt ongelooflijk veel reacties en likes, want Fallon laat echt alle harten smelten. Britt Dekker reageert: ‘OMG dit is TE lief voor woorden!!!!!’. Ook andere volgers worden enthousiast bij het zien van de foto. ‘Ik vind dit ook echt zoooo cuteeee’, ‘Omg echt te schattig’ en ‘Te te te te te te cute!!!!!!!!’, zijn wat reacties. Wie weet zien wij Fallon later ook grote prijzen winnen net als Britt Dekker.

https://www.instagram.com/p/Ckp5V6PNEPA/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.

Delen