Familie Meiland in tranen om déze reden
Zie ook:
Delen

Familie Meiland in tranen om déze reden

Een dag voor de grote opening, krijgen de Meilandjes te horen dat hun pension gesloten moet blijven. Martien vertelt er geëmotioneerd over...

Meilandjes

Samen met Erica, Maxime en Montana behoort Martien tot één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Er gaat geen week voorbij dat de familie Meiland niet in het nieuws is en het lijkt erop dat alles wat ze aanraken verandert in goud. De familie staat bekend om het feit dat zij zo van klussen houden. Met de hele familie knappen zij keer op keer een oude woning, chateau of kasteel op en het is geweldig om te zien hoe zij dit doen.

Geen vergunning

De Meilandjes begonnen maanden geleden aan een nieuw project: pension Code Rosé in Noordwijk. Hoewel Montana én Maxime zelf ook aan het klussen waren in hun eigen woning, hielpen zij ook mee in het pension. Een dag voor de grote opening kreeg de familie slecht nieuws, want zij kregen geen vergunning voor dit pension. ‘Wij mogen geen gasten ontvangen’, vertelt Martien emotioneel aan RTL Boulevard. Volgens de gemeente moet er gewoond worden in het woongedeelte van het pension. ‘Het is aan ons verkocht als een pension, maar wij waren er niet bewust van dat je hier moet wonen’, vertelt Maxime.

Naast deze grote tegenvaller, kon de familie ook beginnen met schoonmaken, toen zij bij het pension aankwamen. Er zijn eieren in de ramen gegooid. De familie was van plan om alle gasten af te bellen, maar zij hebben een betere oplossing bedacht. Martien blijft een tijdje in de woonruimte van het pension wonen, want zo kunnen de gasten toch komen. ‘Wij moeten die gasten toch ontvangen? Die kunnen wij niet annuleren’, zegt hij. Wat een tegenvaller zeg. Hopelijk kunnen zij dit binnenkort oplossen, door alsnog een vergunning te krijgen.

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Martien Meiland

Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
Lees alle artikelen over Martien Meiland