100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

Maxime Meiland overladen met complimentjes na klus-foto

Het weekend van Maxime Meiland kan niet beter beginnen want ze wordt overladen met complimentjes!

Maxime Meiland

Het zijn weer drukke tijden voor de Meilandjes. De familie Meiland kan moeilijk stilzitten en dat doen ze dan ook niet! Naast dat Maxime samen met haar man Leroy een heel fijn gezin heeft met twee kinderen, blijft ze toch de handen uit de mouwen steken.

Zo hebben haar ouders een pension gekocht wat helemaal verbouwd moet worden, en ook haar zus Montana heeft een nieuwe woning gekocht waar ook een en ander aan moet gebeuren. Tijd om te klussen!

Montana kocht het huis even voordat bekend werd dat haar relatie met Dirk na 8 jaar gestrand is. Ondanks de breuk tussen Montana en Dirk blijft het hele gezin niet alleen achter Montana, maar ook achter Dirk staan. ‘Dirk is als een zoon voor me’, liet Erica de afgelopen week nog weten.

Complimentjes

Maxime Meiland heeft de afgelopen jaren een grote schare fans weten op te bouwen. Elke foto die Maxime dan ook plaatst wordt goed ontvangen en kan ze rekenen op een hoop likes. Vooral de foto’s van haar twee prachtige dochters! 😉

Gisteren deelde Maxime een foto waarbij ze een totaal andere look heeft dan we gewend zijn: helemaal in haar verbouw-outfit! Bob de Bouwer is er niets bij!

‘Lekker bezig!’, schreef Maxime bij het kiekje. De volgers van Maxime vinden de foto geweldig en reageren massaal. ‘Vrouwen die bouwen, ik hou er van!’, schrijft iemand onder de foto. Waar Maxime op dit moment aan het klussen is, dat is onbekend. Het zou in het nieuwe pension van haar ouders kunnen zijn, of bij Montana! ‘Joh, hebben jullie dan toch dat Pippi Langkous huis gekocht? Je waande je zo in Zweden (of ergens in één van die Scandinavische landen)’, schrijft iemand anders eronder.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
Lees alle artikelen over Maxime Meiland