100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

ZIEN: De familie Meiland geniet van een zonnige vakantie!

Martien en Erica Meiland zijn samen met het kersverse gezinnetje van Maxime Meiland op vakantie! Op deze te leuke foto's en video zien we de familie Meiland met volle teugen genieten!

Kersverse gezin van Maxime

Maxime Meiland is een dolgelukkige vrouw! Samen met haar vriend Leroy zit ze nog helemaal op haar roze wolk, na de geboorte van haar dochtertje Vivé. De kleine meid is inmiddels alweer 2 maanden oud en lijkt sprekend op haar vader.

Uit een eerdere relatie had Maxima al een dochter, Claire. En Claire kennen we natuurlijk allemaal als het blonde, schattige meisje uit de serie ‘Chateau Meiland!’. Claire is nu grote zus en apetrots op Vivé, dat zien we goed op deze te schattige foto van de zusjes.

Verhuizen

Een half jaar geleden verhuisden Maxime en Leroy vanuit Leroy’s appartement naar een supermooie 2 onder 1 kapwoning in Noordwijk. 9 maart ondertekenden ze de koopakte van het huis, die ze maar liefst 734.000 euro heeft gekost.

Hun huidige huis bestaat uit drie grote slaapkamers, een moderne woonkeuken en een hele grote woonkamer. Ook leuk: ze hebben een grote inloopkast!

Toch bleek het huis niet groot genoeg en gaan Maxime en Leroy opnieuw verhuizen, dit keer naar een veel groter huis. Benieuwd naar welke woning ze binnenkort vertrekken? Dat zie je hier!

De familie Meiland op vakantie!

Een pasgeboren baby en een verhuizing gaan niet in de koude kleren zitten, en dus zoekt de familie Meiland de zon op. Samen met Martien en Erica hebben Maxime en Leroy hun koffers gepakt.

Op Instagram deelt Maxime een paar te schattige beelden. De familie Meiland geniet zo te zien met volle teugen!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Chateau Meiland

LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers
LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers
Zoveel kost een nachtje in de (volgeboekte) B&B van de Meilandjes
Zoveel kost een nachtje in de (volgeboekte) B&B van de Meilandjes
Lees alle artikelen over Chateau Meiland