header_jansmit_kerst2021
Zie ook:
Delen

Familie Smit verwelkomt twee nieuwe gezinsleden!

De familie Smit heeft er twee nieuwe gezinsleden bij, zo laat Jan Smit weten op Instagram.

Jan Smit

Na een heftige periode van een burn-out is Jan Smit weer helemaal terug van weggeweest! De zanger is bezig met nieuwe muziek, opnames voor nieuwe tv-programma’s en als klapper op de vuurpijl promoveerde FC Volendam, waar Jan Smit voorzitter van is, naar de Eredivisie. Het leven lacht Jan toe!

Liza, de vrouw van Jan Smit, ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. De altijd perfect verzorgde blondine weet iedereen keer op te keer te verbazen met haar prachtige looks. Een paar weken geleden straalde zij op het strand van Marbella in een kleurrijke bikini. Wat een plaatje!

Twee nieuwe gezinsleden

Afgelopen maakte Jan Smit wereldkundig dat de familie Smit wordt uitgebreid met twee kersverse gezinsleden. Het gezin heeft er twee huisdieren bij! Naast hondje Rio zijn er nu ook twee vissen in Volendam bijgekomen.

‘We hebben sinds vandaag 2 nieuwe huisgenoten. Emma en Senn mochten de namen kiezen… Die zwarte vis heet ‘Dustin’, de oranje ‘Stankovis’. Vernoemd naar onze FC Volendam keeper Filip Stankovic!’

Net als zijn vader is zoon Senn helemaal gek van FC Volendam. En hoe leuk is het dan voor Senn dat voetballer Filip Stankovic reageert op de post van Jan! Hij schrijft onder de vissenfoto: ‘The best fish ever!’.

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Jan Smit