100pmagazine_janliza
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan Smit post zijn bloedmooie vrouw in kleurrijke bikini

Jan en Liza Smit zijn heerlijk aan het genieten in het Spaanse Marbella. Op Instagram post Jan een prachtige foto van zijn bloedmooie vrouw in bikini!

Gezin Jan en Liza

Jan en Liza Smit zijn alweer 10 jaar getrouwd. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie prachtige kinderen: Fem, Emma en Senn. Ook hebben ze een te schattig hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo zagen we de kids vorig jaar nog stralen voor de kerstboom en genoot het gezin Smit van een heerlijke vakantie op Bonaire.

Marbella

Jan en Liza zijn geregeld in het prachtige Spaanse kustplaatsje Marbella te vinden. Zo werd Jan er ter ere van zijn 25-jarig jubileum onlangs nog verrast! Ook dit keer hebben zij hun koffers gepakt en genieten ze van de Spaanse zomerzon. Naast dat er heerlijk geluierd wordt, gaat het Volendamse koppel ook lekker op pad om te shoppen en maken ze meters op de step!

Bikinibabe

Liza, de vrouw van Jan Smit, ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. De altijd perfect verzorgde blondine weet iedereen keer op te keer te verbazen met haar prachtige looks. Dit keer straalt zij op het strand van Marbella in een kleurrijke bikini. Wat een plaatje!

100pmagazine_janliza_strand

100pmagazine_janliza_marbella

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit.

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
DROEVIG: De oma van Jan, Monique en Jenny Smit overleden
DROEVIG: De oma van Jan, Monique en Jenny Smit overleden
Lees alle artikelen over Jan Smit