100%NL Magazine Martien Meiland
Zie ook:
Delen

WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland

Iets waar zijzelf onlangs pas achter zijn gekomen, maar wat wij ook écht niet hadden verwacht.

Martien Meiland

Samen met Erica, Maxime en Montana behoort Martien tot één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Er gaat geen week voorbij dat de familie Meiland niet in het nieuws is en het lijkt erop dat alles wat zij aanraken verandert in goud. Het moge wel duidelijk zijn dat verbouwen en klussen in het bloed zit bij de Meilandjes, want als de ene klus geklaard is, begint de andere. Zij zitten in ieder geval nóóit stil.

Familie van…

De meeste mensen denken bij de familie Meiland aan Martien, Erica, Maxime en Montana, maar BBB-politica Caroline van der Plas blijkt ook familie te zijn van Martien. Het TikTok-account Stamboom van Nederland beweerde dat de oud-overgrootouders van Caroline van der Plas de oud-grootouders van Martien zijn. Dat betekent dat zij 1% hetzelfde gen delen en dat maakt hen familie. ‘Het is om te gillen’, roept Caroline tegen Shownieuws.

Caroline heeft Martien gelijk een berichtje gestuurd toen zij erachter kwam. ”Hé, we zijn familie!’ Hij vond het ook om te gillen.’ Het is alleen maar leuk dat Martien en Caroline familie zijn, want de twee kunnen het heel goed met elkaar vinden. Dat was in een aflevering van Boerderij van Dorst te zien. ‘Ik vind het echt een fantastische vent. Hij is zo grappig, leuk en aardig. Dat is het bloed dat door onze aderen stroomt waarschijnlijk’, zei Caroline over Martien.

Toch gelooft Caroline bijna niet dat zij en Martien verre familie van elkaar zijn. ‘Het is gewoon echt waar: Martien en ik zijn familie. Ik kan geen kerstmis meer vieren zonder Martien’, zegt zij grappend. Wat een leuk en grappig feitje is dit zeg. 

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Martien Meiland

Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Fans Chateau Meiland opgelet: Martien vertelt wanneer zij stoppen!
Fans Chateau Meiland opgelet: Martien vertelt wanneer zij stoppen!
Lees alle artikelen over Martien Meiland