header_famkelouise_denzel
Zie ook:
Delen

HEFTIG: Famke Louise deelt beelden van haar bevalling

Afgelopen maand beviel Famke Louise van haar eerste kindje. Op Videoland delen Famke en haar vriend Denzel Slager beelden van de bevalling.

Famke Louise & Denzel Slager

Tijdens de zomer van 2021 lieten Famke Louise en Denzel Slager weten een relatie te hebben. Het stel wist hun relatie een lange tijd goed verborgen te houden, want het stel woonde toen al samen.

Toen Famke en Denzel elkaar voor het eerst zagen was het liefde op het eerste gezicht voor Denzel. Helaas voor Denzel zat Famke toen nog in een andere relatie. Aan Mens’ Health liet Denzel weten dat toen hij hoorde dat Famke’s relatie over was, hij gelijk actie ondernam. Denzel: ‘Dit is mijn tijd, dacht ik. Ik heb haar meteen een berichtje gestuurd via Instagram.’ En de rest is geschiedenis! Het koppel werd verliefd, ging samenwonen en verwelkomden begin dit jaar een prachtige zoon.

Baby Nówie

n augustus maakte Famke Louise (23) bekend dat ze zwanger was van haar eerste kindje. ‘Hé kleine, wij houden nu al ontzettend veel van jou’, schreef Famke toen op Instagram.

Op 9 januari 2022 was het dan zover: Famke en Denzel werden ouders. Hun prachtige zoon Nówie Storm Slager werd geboren. De apetrotse ouders waren op slag verliefd op hun kleine man en deelde een hele zoete foto.

Beelden van de bevalling

Op Videoland kunnen de kijkers in de serie ‘Famke & Denzel: Een Nieuw Begin’ zien hoe het stel zich voorbereid op de komst van hun kleine. En daar hoort natuurlijk ook het moment suprême bij: de bevalling!

Op de beelden zien we hoe Famke de eerste paar weeeën vrij relaxed wegpuft maar uiteindelijk toch in het ziekenhuis gaat bevallen. Wat bijzonder om dit zo te zien.

Benieuwd naar de beelden van de bevalling? Die zie je hier!

Bron: RTL Boulevard, Bron: Instagram Famke Louise

Delen

Meer over Famke Louise

Famke Louise deelt schattige gezinskiekjes met zoontje Nówie
Famke Louise deelt schattige gezinskiekjes met zoontje Nówie
ZIEN: De allereerste gezinsvakantie van Famke Louise
ZIEN: De allereerste gezinsvakantie van Famke Louise
Lees alle artikelen over Famke Louise