header_famkelouise_denzel
Zie ook:
Delen

Famke Louise showt lichaam na zwangerschap

Famke Louise is onlangs bevallen van een prachtige zoon. Op Instagram stories deelt zij foto's van haar lichaam na de zwangerschap.

In augustus maakte Famke Louise (23) bekend dat ze zwanger was van haar eerste kindje met Denzel Slager. Zij en Love Island deelnemer Denzel waren toen nog niet zo lang samen.

Geboorte zoon

Op 9 januari zijn Famke Louise en haar vriend Denzel Slager de trotse ouders geworden van een prachtige zoon Nówie Storm Slager. Het stel was helemaal door het dolle heen met de geboorte van hun kleine spruit!

Lichaam na de bevalling

Door de zwangerschap en bevalling maakt je lichaam natuurlijk een grote verandering door. Op Instagram stories showt Famke haar lichaam na de zwangerschap. Dit doet ze door middel door het posten van twee eerlijke foto’s van haar lichaam. Bij één van de foto’s met zichtbare striemen schrijft ze: ‘De Realiteit’. Op de andere foto poseert de zangeres zelfverzekerd voor de camera. Wat ziet ze er prachtig uit! Een mooie en krachtige boodschap richting haar volgers en andere mommy’s to be

100pmagazine_famkelouise2

100pmagazine_famkelouise2

Beelden van de bevalling

Op Videoland kunnen de kijkers in de serie ‘Famke & Denzel: Een Nieuw Begin’ zien hoe het stel zich voorbereid op de komst van hun kleine. En daar hoort natuurlijk ook het moment suprême bij: de bevalling!

Op de beelden zien we hoe Famke de eerste paar weeeën vrij relaxed wegpuft maar uiteindelijk toch in het ziekenhuis gaat bevallen. Wat bijzonder om dit zo te zien.

Bron en Beeld: Instagram Famke Louise.

Delen

Meer over Famke Louise

Famke Louise deelt schattige gezinskiekjes met zoontje Nówie
Famke Louise deelt schattige gezinskiekjes met zoontje Nówie
ZIEN: De allereerste gezinsvakantie van Famke Louise
ZIEN: De allereerste gezinsvakantie van Famke Louise
Lees alle artikelen over Famke Louise