Fantastisch nieuws voor Gerard Joling!
Zie ook:
Delen

Fantastisch nieuws voor Gerard Joling!

Goed nieuws voor Gerard Joling (61)! De zanger is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en mocht weer lekker naar huis. Bij thuiskomst werd hij ook nog eens enorm verrast!

Weer lekker thuis

De afgelopen dagen kampte de zanger met een heftige longontsteking en heeft hij in het ziekenhuis gelegen. Goede vriendin Patty Brard kwam hem daar onlangs nog verrassen met een ziekenbezoekje.

Gelukkig is de vrolijke zanger inmiddels dus weer thuis. Op Instagram post Gerard een gedeelte van zijn nieuwe vlog. Hierbij schrijft hij ‘Vandaag mocht ik weer naar huis, waar ik bij thuiskomst verrast werd.’ Op de achtergrond wordt Gerard vergezeld door een enorme tros met ballonnen en kaartjes.

Ontzettend blij

Gerard is ontzettend blij dat hij weer thuis is en zegt hierover in zijn vlog ‘Ik ben ontzettend blij dat ik weer uit het ziekenhuis ben.’ Ook bedankt hij in het bijzonder nog even al het ziekenhuispersoneel die ‘zo enorm hard gewerkt hebben.’

Gerard vindt het belangrijk dat hij in zijn vlog ook de minder leuke momenten uit zijn leven laat zien. Hierover zegt hij in zijn post ‘Het is een wat minder gezellige vlog, maar aangezien ik veel leuke momenten deel wilde ik dit ook graag met jullie delen.’

Op Instagram wensen volgers van Gerard hem veel beterschap. Zo ook Gerard Ekdom: ‘Beterschap en rustig aan Geertje!’ en Francis van Broekhuizen: ‘Fijn dat het weer beter gaat!’

https://www.instagram.com/tv/CcQR_E1Ko8G/?utm_source=ig_web_copy_link

Overlijden moeder Janny

2022 begon heel verdrietig voor Gerard Joling en zijn familie. Op 92-jarige leeftijd overleed de moeder van Gerard Joling. Drie dagen voordat ze overleed, kreeg Janny een dubbele longontsteking.

Op Instagram postte de zanger destijds een emotioneel bericht en een prachtige foto van zijn moeder Janny.

Gemis

Gerard mist zijn moeder nog iedere dag. Aan RTL Boulevard vertelde hij onlangs: ‘Dan zie ik een foto of dan komt er een filmpje voorbij en dan denk ik: godverdikkie, hoe kan het nou dat ze er niet meer is.’ En zo is het iedere keer en dat hakt erin. Wij hebben onze moeder zolang bij ons mogen hebben. Ik denk dat een kind eigenlijk nooit z’n moeder mag en wil verliezen. En dat is het leven en dat is nou eenmaal zo. Ik vind dat heel triest. Maar gelukkig hebben we het heel mooi mogen doen met een dienst en heeft ze geen lijdensweg gehad. Lees hier het hele bericht.

Bron en Beeld: Instagram Gerard Joling.

Delen

Meer over Gerard Joling

LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: 'Ik heb een heel spannend leven'
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: ‘Ik heb een heel spannend leven’
Lees alle artikelen over Gerard Joling