100%NL Magazine Britt Dekker
Zie ook:
Delen

Groot feest bij Britt Dekker: Zij wint 2x goud ‘Wat een week’

Britt Dekker zit momenteel in de feeststemming, want naast dat haar film een Gouden Film Award heeft gewonnen, wint zij met haar paard George nu goud op het Nederlands Kampioenschap voor Iberische paarden.

Britt Dekker

Britt Dekker, wie kent haar niet. De presentatrice is inmiddels 30 jaar en is al bijna 12 jaar te zien op televisie. In 2009 werd ze in één klap beroemd door een welbekende uitspraak die ze zei tijdens het programma Take Me Out. Na haar kraker in Take Me Out verscheen Britt in ‘Echte Meisjes in de jungle’, ‘Echte Meisjes op zoek naar zichzelf’, ‘Alles mag op zaterdag’, ‘Wie ben ik?’, ‘Ik hou van Holland’ en nog veel meer!

Goud

Twee jaar geleden kwam de grote droom van Britt Dekker uit: zij werd eigenaar van de prachtige witte hengst George. Britt heeft George destijds van Talpa-baas John de Mol gekregen, in ruil voor het maken van programma’s. Iets later maakte zij bekend dat zij samen met George aan wedstrijden mee mocht gaan doen. Het afgelopen weekend deed Britt ook mee aan een wedstrijd en dat pakte goed uit. Samen met George won zij namelijk goud. ‘Twee keer goud. Nederlands kampioen. We wonnen niet alleen twee proeven, maar hadden ook de hoogste scores van de hele dag wat betekent dat we naar het EK mogen! Wat een week. George is zilver, maar bezorgt je goud’, schrijft Britt op Twitter. Britt mag trots zijn op zichzelf en op haar grote liefde, George.

Film

De afgelopen week was een echte feestweek voor Britt, want naast het feit dat zij goud haalde op het Nederlands Kampioenschap voor Iberische paarden, werd zij een paar dagen daarvoor ook verrast met een een Gouden Film Award. Deze kreeg zij voor de film Silverstar, waar George ook een rol in heeft. ‘Een GOUDEN FILM maken was één van mijn grootste dromen en deze is nu uitgekomen! En in het bijzonder toch George, waar het allemaal mee begonnen is, mijn allergrootste liefste beste held die al mijn dromen laat uitkomen. Mijn alles’, schrijft een onwijs trotse Britt onder de foto van zichzelf met George en collega Juvat. Wat een feest!

Bron en Beeld: Instagram Britt Dekker.

Delen

Meer over Britt Dekker

Groot verlies voor Britt Dekker 'Geheel onverwachts overleden'
Groot verlies voor Britt Dekker ‘Geheel onverwachts overleden’
VA VA VOOM: Britt Dekker viert verjaardag in de zon en showt bikinibody
VA VA VOOM: Britt Dekker viert verjaardag in de zon en showt bikinibody
Lees alle artikelen over Britt Dekker