100%NL Magazine Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

Zoontje Ferri en Noëlle Somogyi na allergische reactie: ‘Zijn gezicht begon helemaal op te zwellen’

Voor Noëlle Somogyi verliep haar ochtend niet zoals normaal en zat zij de rest van de dag met veel angst opgescheept. Wat één broodje pindakaas wel niet kan veroorzaken..

Allergische aanval

Noëlle Somogyi deelde op Instagram dat zij vanochtend de schrik van haar leven had. Noëlle wilde haar kinderen ‘s ochtends weer eens wat anders voeden en had de tweeling, die ondertussen ruim 1 jaar oud zijn, al lange tijd geen pindakaas meer gegeven. Ze smeerde eerst een klein beetje op beide kinderen hun tong en dat leek goed te gaan. Iets wat Noëlle niet had verwacht, is dat Imre (één van de twee zoons) na een paar minuten een allergische aanval kreeg van de pindakaas. ‘Zn gezicht begon helemaal op te zwellen. echt heel bizar. Zijn ogen zaten zelfs dicht door de zwelling’, schrijft zij.

Kinderarts

Aangezien het ‘s ochtends vroeg gebeurde, zaten zowel Noëlle als de tweeling en haar dochtertje nog in pyjama en moesten zij dus snel schakelen. ‘Dus als een malle V en L bij een buurvrouw gedropt en iets te hard met Imre naar de dokter gereden’. Met V en L bedoeld Noëlle haar dochtertje Véda en zoontje Lux. Ferri en Noëlle’s zoontje Imre heeft bij de dokter gelijk een prik gekregen en krijgt komende dagen nog wat medicijnen. De zwelling zal nog even blijven, maar het belangrijkste is dat hij niet meer in gevaar is. ‘Hij is weer vrolijk en ligt nu lekker te tukken. Ben wel geschrokken’, laat Noëlle weten in haar bericht. Voor meer duidelijkheid over de allergie zullen zij op gesprek moeten met de kinderarts. Wat voor nu belangrijk is, is dat Imre geen pinda’s en noten binnenkrijgt, totdat de kinderarts duidelijkheid geeft.

Wij hopen dat het snel beter gaat met kleine Imre.

Bron en Beeld: Instagram Noëlle Somogyi

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto's van Noëlle en Ferri Somogyi
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi