100%NL Magazine Ferri Somogyi
Delen

Ferri Somogyi deelt heftig nieuws: “Dit overtreft écht alles!”

Wow wat heftig... Dit zagen wij echt even niet aankomen.

Ferri & Noëlle Somogyi

Het is één van de leukste BN’er koppels die ons kleine landje rijk is: Ferri en Noëlle Somogyi. De twee zijn gelukkig getrouwd en ouders van drie te schattige kinderen.

Toch had het niet veel gescheeld of de twee zouden nooit een koppel worden. Want toen een gemeenschappelijke vriend voorstelde om de twee te koppelen antwoordde Noëlle heel duidelijk: ‘Nee’. Gelukkig ging ze toch overstag en is het stel al een aantal jaren smoorverliefd.

Gezin

Samen met hun dochter Véda en de tweeling Imre en Lux hebben Ferri en Noëlle een prachtig gezin samen. Na een zwangerschap van 35 weken kwamen Imre en Lux ter wereld. In het begin moesten ze daarom flink aansterken omdat ze te vroeg geboren zijn, maar inmiddels is daar niets meer van te merken! Wat een schatjes zijn het ook.

Heftig

Voor alle GTST-kijkers komt het spannendste moment van het jaar eraan.. Namelijk “de zomercliffhanger’. Ferri Somogyi laat aan Shownieuws weten dat dit de meest spectaculairste cliffhanger ooit wordt. Ferri vertelt dat deze cliffhanger alle seizoenen overtreft. “Ik meen het echt. Ik maak echt geen grap (…) je zit gewoon naar een dure Netflix serie te kijken. Je weet niet niet wat je ziet.” Volgens Ferri overtreft deze cliffhanger zelfs de parachutecliffhanger uit seizoen 23. Waarin hij zelf een grote rol had in de heftige seizoenscliff.

 

Bron: Shownieuws. Beeld: Instagram Ferri Somogyi

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Prachtig liefdesnieuws voor Noëlle en Ferri Somogyi: 'Allemaal heel snel gegaan'
Prachtig liefdesnieuws voor Noëlle en Ferri Somogyi: ‘Allemaal heel snel gegaan’
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi