100%NL Magazine Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

HAHA: Vrouw Ferri Somogyi neemt zijn kapsel onder handen

De lockdown en de coronatijd doen gekke dingen met de mens. Zo ook in huize Somogyi. De vrouw des huizes, Noëlle, nam het kapsel van Ferri Somogyi meerdere malen onder de hand!

Ferri & Noëlle Somogyi

Het is één van de leukste BN’er koppels die ons kleine landje rijk is: Ferri en Noëlle Somogyi. De twee zijn gelukkig getrouwd en ouders van drie te schattige kinderen.

Toch had het niet veel gescheeld of de twee zouden nooit een koppel worden. Want toen een gemeenschappelijke vriend voorstelde om de twee te koppelen antwoordde Noëlle heel duidelijk: ‘Nee’. Gelukkig ging ze toch overstag en is het stel al een aantal jaren smoorverliefd.

Kinderen

Samen hebben Ferri en Noëlle drie kinderen. Een dochtertje Véda en een tweeling Imre en Lux. Véda was het eerste kindje voor de twee en werd in september 2018 geboren. Vorig jaar mei werd het gezin uitgebreid met een tweeling. De jongens Imre en Lux kwamen na een zwangerschap van 35 weken ter wereld, maar groeien inmiddels als kool!

Wat een prachtig gezin hebben Ferri en Noëlle toch samen. De leukste foto’s van hun gezinsgeluk zie je hier.

Bijzondere kapsels

Op haar Instagram stories deelt Noëlle een paar te hilarische kiekjes van haar man Ferri. Ze schrijft: ‘Ik heb er een lange tijd een sport van gemaakt om Ferri z’n haar leuke kapsels te geven. Vooral als ie aan het autorijden is werkt goed want dan kan hij geen kant op haha.’

Op de foto’s zien we verschillende, bijzondere kapsels bij Ferri. Té grappig! Wij vinden dat Noëlle haar beroep als kapster heeft gemist!

Bron en Beeld: Instagram Noëlle Somogyi

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto's van Noëlle en Ferri Somogyi
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi