100%NL Magazine Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

Ferri Somogyi over Noëlle: ‘Wij hebben elkaar daarna 8 jaar niet gesproken’

Ferri en Noëlle zijn hartstikke gelukkig en ouders van drie kinderen, maar na de eerste ontmoeting duurde het even voordat zij een relatie kregen...

Ferri en Noëlle Somogyi

Als je het ons vraagt zijn zij het perfecte koppel: Ferri en Noëlle Somogyi. Samen wonen ze in een prachtig huis in Laren samen met hun drie kinderen: dochter Véda en de tweeling Imre en Lux. Gelukkig voor ons deelt Noëlle regelmatig de leukste kiekjes van het gezinsgeluk zodat wij ook een beetje mee kunnen genieten!

Eerste ontmoeting

Ferri en Noëlle zijn al jaren gelukkig samen. Het stel heeft elkaar ontmoet op de Volendammer kermis. ‘Noëlle was toen nog erg jong, we schelen 18 jaar. We hadden een gezellige avond en daarna hebben wij elkaar 8 jaar niet gesproken’, vertelt Ferri aan 100%NL Magazine. ‘We zijn wat gaan eten bij het strand en sindsdien hebben wij elkaar geen dag niet gesproken’, vertelt Noëlle. ‘Het ging heel snel. Als het goed voelt, is het goed. Na 9 maanden was ze zwanger’, laat Ferri weten.

Huwelijk

Ferri ging jaren geleden al op zijn knieën voor Noëlle. Om verschillende redenen is het trouwfeest er nog niet van gekomen. De twee grootste redenen zijn de pandemie en een nieuwe woning, waar veel kosten aan zaten. Dat het feest er gaat komen, staat vast.

‘Noëlle fantaseert er meer over dan ik: een wijngaard geloof ik, hè?’, vraagt Ferri aan zijn vriendin. Noëlle antwoordt: ‘Het lijkt mij heel leuk om in een wijngaard te trouwen, omdat ik daar affiniteit mee heb. En niet te groot, een klein groepje.’ Ferri is makkelijk wat betreft de bruiloft, maar hij weet wel wat hij absoluut niet wil doen. ‘Je moet mij geen openingsdansje laten doen’, zegt hij lachend. Wij kunnen het nu al niet meer afwachten. Om het nog maar niet over Véda als bruidsmeisje en Imre en Lux als bruidsjongens te hebben. Dat wordt geweldig…

Bron en Beeld: 100pmagazine.

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto's van Noëlle en Ferri Somogyi
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi