100%NL Magazine Floortje Dessing
Zie ook:
Delen

OH NEE: Floortje Dessing ligt in het ziekenhuis!

Op Instagram deelt Floortje Dessing met haar volgers mee dat ze in het ziekenhuis ligt.

Floortje Dessing

Waarschijnlijk is Floortje Dessing een van de Nederlanders die het allermeest van de wereld heeft gezien. Voor haar werk komt ze op de meest prachtige, bijzondere en afgelegen plekken ter wereld. Haar programma’s zijn waanzinnig mooi gemaakt en het is dan ook niet gek dat heel Nederland smult van haar avonturen.

Sinds kort is Floortje op de buis met een nieuw programma: ‘Floortje gaat Mee’. Tijdens dit programma reist ze mee met een getalenteerd fotograaf om zo de prachtige natuur eens door een andere lens te zien. 😉

In het ziekenhuis

Vandaag deelt Floortje geen te gekke foto van haar werk of een tropisch eiland, maar een foto vanuit een ziekenhuisbed. Aan haar volgers laat ze weten dat ze in het ziekenhuis ligt.

‘De trap aflopen + appen = dom = EHBO:-). Dank lieve mensen bij #OLVG dat jullie die twee japen op mn hoofd snel hebben dichtgelijmd… (gelukkig achterop mn hoofd dus ga je niet zien:-)(en lieve collega’s van #scenery: sorry voor de hassle)’

De beterschapswensen stromen binnen voor Floortje, en dat doet haar goed. ‘Dank dank dank wat lief van jullie allemaal!’, schrijft ze.

Beeld: ANP Foto, Bron: Floortje Dessing

Delen

Meer over Floortje Dessing

Floortje Dessing vreselijk ziek tijdens reis: 'Al dagen niet gegeten'
Floortje Dessing vreselijk ziek tijdens reis: ‘Al dagen niet gegeten’
Floortje Dessing in emotioneel gesprek: 'We genieten er nog van zolang het duurt'
Floortje Dessing in emotioneel gesprek: ‘We genieten er nog van zolang het duurt’
Lees alle artikelen over Floortje Dessing