100%NL Magazine Floortje Dessing
Zie ook:
Delen

Floortje Dessing vreselijk ziek tijdens reis: ‘Al dagen niet gegeten’

Floortje reist de hele wereld rond en daar hoort helaas ook ziek zijn bij. De presentatrice bevindt zich momenteel in Bali en daar heeft zij een virus goed te pakken.

Floortje Dessing

Waarschijnlijk is Floortje Dessing één van de Nederlanders die het allermeest van de wereld heeft gezien. Voor haar werk komt ze op de meest prachtige, bijzondere en afgelegen plekken ter wereld. Haar programma’s zijn waanzinnig mooi gemaakt en het is dan ook niet gek dat heel Nederland smult van haar avonturen.

Een tijd geleden was Floortje weer op de buis met een nieuw programma: ‘Floortje gaat Mee’. Tijdens dit programma reisde ze mee met een getalenteerd fotograaf om zo de prachtige natuur eens door een andere lens te zien.

Ziek op Bali

Aangezien Floortje de hele wereld rondreist, is zij ook af en toe ziek op vakantie. Helaas heeft zij momenteel een virus te pakken en dat terwijl zij op Bali is. Op Instagram deelt Floortje een foto van een boom en daarbij de volgende tekst: ‘Na zeven jaar terug op Bali; vooral om verhaal te filmen, maar ook even ontspanning. Zo veel meer gebouwd, en zo veel drukker na de stilte van COVID. Maar nog steeds ook echt prachtig; alleen al deze boom in de tuin van waar ik logeer. Maar nasty tropisch virus heeft me al op dag twee te pakken genomen, dus lig alleen maar binnen onder muggennet te slapen; af en toe wakker met bonkende hoofdpijn. Al dagen niet gegeten, hou alleen maar water binnen. En paracetamol. Dat is ook reizen… Maar even doorbijten en we zijn er vast weer…’ Zo te zien is Floortje heel erg ziek. Wij hopen dat zij snel op zal knappen, zodat zij weer met volle teugen kan genieten van deze mooie reis.

Bron: Instagram Floortje Dessing en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Floortje Dessing

Floortje Dessing in emotioneel gesprek: 'We genieten er nog van zolang het duurt'
Floortje Dessing in emotioneel gesprek: ‘We genieten er nog van zolang het duurt’
OH NEE: Floortje Dessing ligt in het ziekenhuis!
OH NEE: Floortje Dessing ligt in het ziekenhuis!
Lees alle artikelen over Floortje Dessing