100%NL Magazine Max Verstappen Kelly Piquet
Zie ook:
Delen

FOTO: Max en Kelly stralen op nieuwe gezinsfoto met dochter Penelope

Max Verstappen, Kelly Piquet en Kelly's dochter Penelope stralen alledrie op een nieuwe gezinsfoto!

Max Verstappen en Kelly Piquet

Max Verstappen is een monster op de racebaan en dé trots van Nederland in de Formule 1. Hij weet keer op keer zijn concurrenten ver achter zich te laten en de overwinningen op zijn naam te schrijven. Daarnaast is Max ook al twee keer wereldkampioen van de F1 geworden. Een geweldige prestatie!

Tijdens de races zijn alle ogen gericht op Max, maar zodra hij weet te finishen richt iedereen zijn blik op zijn bloedmooie vriendin Kelly Piquet. Kelly en Max zijn inmiddels alweer een aantal jaar samen. Als ze tijd heeft staat Kelly haar geliefde Max aan te moedigen naast de racebaan, waar hij ook is.

Wat leuk is om te weten is dat Kelly, net zoals Max, uit een echt racegezin komt. Haar vader is namelijk de F1-legende Nelson Piquet uit Brazilië. Kelly groeide dus op in Brazilië en Monaco. Haar moeder was vroeger en model en komt oorspronkelijk uit…Nederland! Moeder en dochter lijken sprekend op elkaar en hebben een hele goede band samen.

Dochter Penelope

Uit een eerdere relatie met F1 coureur Daniil Kvjat heeft Kelly een 3-jarige dochter: Penelope. Een jaar na de geboorte van Penelope besloten Daniil en Kelly uit elkaar te gaan. Niet veel later daarna ontmoette Kelly Max en de rest is geschiedenis. 🙂

Op social media zijn veel foto’s en berichten te vinden waaruit blijkt dat Max, Kelly en Penelope een heel fijn en hecht gezinnetje vormen. En dat is mooi om te zien!

Nieuwe gezinsfoto

Als Max niet op de racebaan te vinden is en Kelly ook niet aan het werk is, zijn ze druk bezig om de mooiste herinneringen te maken. En dan met name voor de kleine Penelope. Op Instagram deelt Kelly tien te leuke foto’s van de afgelopen tijd. Het geluk straalt er van af!

‘Van het meest bijzondere diner in de woestijn, tot een leuke bootdag, P die zelf leerde zwemmen, P’s eerste keer karten, waterparken, films, speelhallen en om de reis af te sluiten met een fantastische start naar het wedstrijdjaar!’

Benieuwd naar de nieuwe gezinsfoto van Max, Kelly en Penelope? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Max Verstappen

CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Lees alle artikelen over Max Verstappen