100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Innige foto van Max Verstappen en zijn oma gaat viral!

Een innige foto van Max Verstappen en zijn schattige oma gaat helemaal viral. Heb jij hem al gezien?

Max Verstappen

Dat Max Verstappen races kan winnen, is voor niemand een verrassing. Hij verovert keer op keer de eerste plaats en werd een paar weken geleden voor de tweede keer wereldkampioen. En dat terwijl hij in december 2021 ook al de titel binnenhaalde!

Vriendin Kelly

Sinds eind 2020 vormt Max een koppel met de mooie Kelly Piquet. De kans is groot dat ze elkaar op het racecircuit hebben ontmoet, aangezien Kelly ook een bekende naam is in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Samen met hem kreeg ze een dochtertje, Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen ze de leukste momenten samen en met Kelly’s dochter, met wie Max het heel goed kan vinden.

Oma

Een liefdevolle foto die Max Verstappen deelt op zijn Instagram kan rekenen op honderdduizenden likes en talloze reacties. De foto gaat helemaal viral en wij begrijpen waarom, wat een prachtig moment is dit!

De fans van Max Verstappen vinden de foto helemaal geweldig en reageren massaal met hartjes en lieve woorden. Wij zijn het daar helemaal mee eens: wat een geweldig kiekje!

Bron en Beeld: Instagram Max Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

ZIEN: Vriendin Max Verstappen showt haar billen op het strand!
ZIEN: Vriendin Max Verstappen showt haar billen op het strand!
Max en Kelly maken haters met de grond gelijk: 'krankzinnig en belachelijk'
Max en Kelly maken haters met de grond gelijk: ‘krankzinnig en belachelijk’
Lees alle artikelen over Max Verstappen